Luigi Baricelli în rolul lui Fred din “Legături de familie”

Publicat pe 24.08.2020 la 11:36 Actualizat pe 24.08.2020 la 11:52

Luigi Baricelli, actorul care îl interpretează pe Fred din “Legături de familie”, s-a născut la 14 august 1971, în Sao Paulo, Brazilia.

Luigi Baricelli în rolul lui Fred din “Legături de familie”

Luigi Baricelli în rolul lui Fred din “Legături de familie”

instagram/luigibaricelli

Luigi Baricelli, actorul care îl interpretează pe Fred din “Legături de familie”, s-a născut la 14 august 1971, în Sao Paulo, Brazilia.

În 1995, acesta s-a căsătorit cu Andrea Baricelli și au împreună doi copii.

El a devenit faimos nu doar ca actor, dar și ca prezentator TV și producător. Luigi este cunoscut pentru rolurile sale din "O Profeta" (2006), "Maria, mama Fiului lui Dumnezeu" (2003), "Sabor da Paixão" (2002) și "Laços de Família" (2000), unde a jucat alături de Giovanna Antonelli. Totul a început în 1991 când a jucat rolul lui Dom Diogo în serialul "O Guarani".

În 2008, Luigi și-a început cariera de prezentator pentru propria emisiune intitulată "Domingão do Faustão". Ultimul său rol în producțiile Globo a fost în 2011 când l-a interpretat pe Oscar din "Insensato Coração".

În 2016, acesta a lucrat la două reality show-uri, "Escola Para Maridos" (2016) și "À Primeira Vista" (2017).

Despre telenovela “Legături de familie”

În telenovela braziliană “Legături de familie”, Giovanna o interpretează pe Capitu, o tânără mama care își crește singură copilul.

Povestea se desfășoară în Rio de Janeiro. Helena, protagonista serialului, este implicată într-un accident cu Edu. Helena, este o femeie de succes, proprietara unei clinici de înfrumusețare. Edu, nepotul Almei, este un medic tânăr, înstărit. Accidentul are loc în fața librăriei lui Miguel, un bărbat înstărit, cu o viața stabilă. El își amintește de accidentul de mașină în care a pierdut-o pe soția sa. Centrul poveștii este idila care se naște între Helena și Edu, în ciuda diferenței de vârstă. Povestea lor nu va avea un final fericit pentru că se va forma într-un triunghi amoros atunci când Camila, fiica Helenei, își face apariția.

Fred este fiul cel mare al Helenei, un inginer în vârstă de 25 ani. El doar ce a absolvit și încearcă să își stabilizeze căsnicia. Caracterul său va fi testat atunci când mama lui se va întâlni cu un bărbat de aceeași vârstă cu el.

Urmăește „Legături de familie”, de luni până vineri, de la 18:00, la Happy Channel!

Citește și: Deborah Secco, actrița din „Legături de familie”, a debutat timpuriu pe marile ecrane Giovanna Antonelli în “Legături de familie”, rolul care a consacrat-o Lucruri neștiute despre Reynaldo Gianecchini din “Legături de familie”

În articolul

Luigi Baricelli în rolul lui Fred din “Legături de familie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x