Maite Perroni ar putea deveni mămică pentru a doua oară. I-a promis un frățior fiicei Lia

Publicat pe 04.09.2024 la 12:54 Actualizat pe 04.09.2024 la 13:26

Discretă în ceea ce privește viața personală, Maite Perroni a vorbit despre planurile sale de maternitate. Membra trupei RBD a devenit mămică în luna mai a anului 2023.

actriță zâmbește

Maite Perroni la New York în 2014

Profimedia Images

La mai bine de un an de când a devenit mămică pentru prima oară, Maite Perroni a dezvăluit promisiunea pe care a făcut-o fiicei sale pe care o are în comun cu Andres Tovar.

Maite Perroni ar putea deveni mămică pentru a doua oară

Actrița a punctat că legătura sa de mamă nu este doar pentru a-i oferi fiicei sale iubire necondiționată, ci și să o vadă cum crește în fiecare etapă. Din acest motiv, vedeta RBD și soțul său se simt onorați să fie “părinți prezenți și real implicați în acest proces”, așa cum au dezvăluit publicației Quien, arată univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre impactul pe care maternitatea l-a avut asupra sa, Maite Perroni a dezvăluit că până acum nu a avut un ritm atât de accelerat indiferent de ceea ce a trăit. Inclusiv, a punctat că odată cu nașterea fiicei sale a căutat ca fiecare decizie pe care o ia în viață să fie una pozitivă.

“Începând cu începutul, zi de zi, de la alimentație până la somn, de la interacțiunea cu lumea din exterior, este o fiică care primește dragoste și toată atenția. În același timp și în exterior are un spațiu sigur pentru a se dezvolta.”, a explicat vedeta. Vedeta are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent are peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

Citește și: După disputa dintre Anahí și Christian Chávez, 3 dintre cei 5 artiști RBD au fost invitați în cadrul unui eveniment. Totul a avut loc în California

“Sunt multe lucruri, începi să te gândești la totul. Rețete, tot ceea ce se întâmplă în bucătărie. Atunci când ai copii, începi să prioritizezi tot ce e fundamental, tot ceea ce e basic.”, a spus vedeta. În prezent se bucură de timpul petrecut împreună cu familia. La doar două luni după ce a devenit mămică în 2023 a început turneul RBD în august. Acesta s-a finalizat în luna decembrie în același an, având la bază ideea de ADIO a formației.

Maite Perroni își dorește să devină mămică pentru a doua oară

Într-o altă ordine de idei, Maite Perroni recunoaște că se gândește la posibilitatea de a deveni mămică încă o dată și de a-și întregi familia.

“Adevărul e că nu am impus o regulă, eu sunt total deschisă ca familia noastră să crească și va fi cum va dori Dumnezeu, când va fi.”, a mărturisit vedeta în data de 3 septembrie 2024. În luna iulie, unul dintre jurnaliștii mexicani a declarat că vedeta ar fi însărcinată încă o dată, însă vestea a fost semnalată chiar de către Maite Perroni și Andres Tovar.

Citește și: Cum arată Maite Perroni blondă. Imagini inedite cu artista RBD într-un nou pictorial

“Nu e adevărat, nu sunt însărcinată. Când va fi, vă vom spune, dar acum nu e cazul.”, a spus aceasta pe data de 19 iulie. Născută pe 9 martie 1983 în Mexic, aceasta a devenit cunoscută în lumea întreagă odată cu participarea sa în cadrul telenovelei Rebelde. Aceasta a avut premiera în 2004. În 2008 a lucrat alături de William Levy cu care s-a zvonit că ar fi format un cuplu. Niciunul nu a infirmat sau a confirmat vestea, astfel că totul a fost dat uitării, mai ales că actorul a avut de-a lungul timpului o relație complicată cu Elizabeth Gutierrez.

În articolul

Maite Perroni ar putea deveni mămică pentru a doua oară. I-a promis un frățior fiicei Lia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De la 30 de grade Celsius la 1,5 metri de zăpadă, în doar câteva ore. Oraşul îngropat în zăpadă de ciclonul Boris
a1.ro
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român în Paris
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x