Mesaj emoționant transmis de Vlad, la terminarea filmărilor pentru serialul ”Fructul Oprit”

Publicat pe 06.06.2018 la 13:27 Actualizat pe 06.06.2018 la 13:42

Filmările pentru primul sezon al serialului ”Fructul Oprit” s-au încheiat. Emoționat, Vlad Gherman a transmis un mesaj.

Filmările pentru primul sezon al serialului ”Fructul Oprit” s-au încheiat. Emoționat, Vlad Gherman a transmis un mesaj pe paginile sale de pe Instagram și Facebook.

Am terminat filmările pentru serialul Fructul Oprit! Am râs, am plâns și am iubit! Ioan a fost parte din mine timp de 6 luni și a fost unul dintre rolurile pe care le-am iubit încă de la prima lectură!”, a fost mesajul emoționant scris de Vlad.

Fanii actorului au reacționat imediat și i-au transmis și ei o serie de mesaje:

Din fericire pentru fanii serialului, producătorul Ruxandra Ion a anunțat că povestea din ”Fructul Oprit” va continua. Astfel că va fi și un sezon doi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Serialul difuzat de Antena 1 se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. De altfel, o parte din film s-a realizat chiar în Turcia, în Istanbul, iar presa turcă a scris, chiar, despre prezența echipei de filmare și a actorilor români.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Doru Ana, Adrian Titieni, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și pe Michaela Prosan, Petru Păun, Doinița Oancea, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu.

În articolul

Mesaj emoționant transmis de Vlad, la terminarea filmărilor pentru serialul ”Fructul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x