Micuța Cansın Mina Gür în rolul lui Masal în serialul turcesc „Jurământul”

Publicat pe 31.08.2020 la 10:45 Actualizat pe 31.08.2020 la 10:54

Cansın Mina Gür, micuța actriță din serialul turcesc „Jurământul”, s-a născut în 2013, la Istanbul.

Micuța Cansın Mina Gür în rolul lui Masal în serialul turcesc „Jurământul”

Micuța Cansın Mina Gür în rolul lui Masal în serialul turcesc „Jurământul”

Cansın Mina Gür, micuța actriță din serialul turcesc „Jurământul”, s-a născut în 2013, la Istanbul. Ea este singurul copil al familiei, mama sa este profesoară, iar tatăl bancher.

Micuța Cansin, în vârstă de doar 7 ani, a debutat în lumea actoriei apărând în reclame la TV pentru branduri precum ABC Liquid Soap, Nesquik, Telekom și Vakifbank. De asemenea, ea a debutat și ca model în catalogul Tanca Kids. Micuța actriță a avut onoarea să joace alături de actori mari precum Engin Altan Düzyatan.

Cel mai mare success al său de până acum a fost obținut cu rolul din serialul „Jurământul”. Cansin a interpetat rolul lui Masal, fetița lui Kemal, care o are ca bonă pe Leyla.

Despre serialul turcesc “Jurământul”

„Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte. După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său. Ceea ce nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

Urmărește în fiecare luni, de la 20:00, noul serial „Jurământul”, și în reluare marți de la 09:15 și sâmbătă și duminică de la 18:00, la Happy Channel!

Citește și: Berkant Müftüler, actorul din rolul lui Hikmet în serialul “Jurământul” Ali Dereli, frumosul Zafer din serialul turcesc “Jurământul”

În articolul

Micuța Cansın Mina Gür în rolul lui Masal în serialul turcesc „Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp