Nihat Altinkaya, actorul din “Ține-mă de mână”, este mândrul tată a două fetițe superbe

Publicat pe 15.10.2020 la 13:55 Actualizat pe 15.10.2020 la 14:06

Nihat Altinkaya este un actor de origine turcă, cunoscut pentru rolul său din serialul „Ține-mă de mână”. Serial ce se difuzează pe Happy Channel în fiecare marți, de la ora 20:00!

TV Happy

Nihat Altinkaya, care îl interpretează pe Baris Yaman, tatăl lui Damla, în serialul turcesc “Ține-mă de mână!”, s-a născut în Karabük. În adolescență, frumosul Nihat a jucat volei de performanță la Karabük Demir Çelik Lisesi și Ankara Real Estate Bank Sports Club timp de doi ani. După o accidentare la vârsta de 17 ani, acesta a renunțat la hobby-ul lui și a început să lucreze ca bodyguard în cluburi.

Mai târziu, când s-a mutat în Istanbul, Nihat s-a apucat de box la Fenerbahçe Boxing Club. Acesta a avut și o carieră de model, după ce își începuse deja cariera de actor. Frumosul actor s-a căsătorit în 2010 cu Imre Altinkaya și au împreună două fete.

De-a lungul carierei, acesta a devenit faimos pentru rolurile sale din Söz (2017), Karadayi (2012) și Yaman (2013). În 2009, a jucat în serialul Ask Üçgeni, iar în 2017 în Söz. În 2018, Nihat a primit rolul lui Baris Yaman în serialul “Ține-mă de mână!”.

Nihat și soția lui, Impre, au împreună două superbe fetițe, pe numele lor Ayșe și Melek Altinkaya. Cele două copile sunt întreaga viața a lui Nihat, motivul pentru care acesta se consideră un bărbat împlinit.

View this post on Instagram

A post shared by Nihat Altınkaya (@nihataltinkayaofficial) on

În ciuda agitației care vine odată cu apariția în lumina reflectoarelor, frumosul actorul își dedică majoritatea timpului familiei lui. Vacanțele alături de persoanele dragi sunt un prilej de relaxare și de voie bună pentru actor.

A post shared by Nihat Altınkaya (@nihataltinkayaofficial) on

Nihat este foarte implicat în educația și viața copiilor lui. Desfășoară diferite activități cu aceștia și nu pierde ocazia de a imortaliza toate momentele fericire alături de Ayșe și Melek pe contul de Instagram. Fetițele par cele mai fericire în compania tatălui lor, iar acest lucru se poate citi pe chipurile lor angelice.

A post shared by Nihat Altınkaya (@nihataltinkayaofficial) on

Citește și: Ali Yağcı, actorul din „Vis de iubire”, pregătește noi surprize pentru fanii lui Alp Navruz, protagonistul serialului turcesc „Ține-mă de mână”, a pus pe jar femeile din întreaga lume

În articolul

Nihat Altinkaya, actorul din “Ține-mă de mână”, este mândrul tată a două fetițe superbe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram