Numele actorului Dogukan Güngör este pe buzele tuturor datorită frumoasei Sıla Türkoğlu. Ce contribuție a adus protagonista din “Moștenirea”

Publicat pe 10.10.2022 la 12:56 Actualizat pe 10.10.2022 la 13:26

Numele actorului Dogukan Güngör este pe buzele tuturor datorită frumoasei Sıla Türkoğlu. Ce contribuție a adus protagonista din “Moștenirea”.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză de culoare mov cu mâneci lungi

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” joacă în prezent în seria "Kızılcık Şerbeti"

Happy Channel

Numele faimoasei Sıla Türkoğlu a continuat să rămână pe buzele tuturor odată cu rolul de protagonistă din serialul “Moștenirea”. Cu toate că cei mai mulți dintre fani și-ar fi imaginat finalul poveștii alături de “Yaman” și “Seher”, iată că surpriza a venit chiar din partea celebrei actrițe. Aceasta și-a anunțat retragerea printr-un comunicat de presă transmis de avocatul său.

Numele actorului Dogukan Güngör este pe buzele tuturor datorită frumoasei Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu s-a aflat încă de la început în topul celor mai bine cotate vedete din Turcia, iar acum își continuă această influență și în serialul Kızılcık Şerbeti. Datorită publicării detaliilor serialului în mediul online, fanii vedetei din “Moștenirea” vor putea vedea acum o nouă față a sa. De altfel, în ultimii doi ani, vedeta a fost partenera de platou al îndrăgitului actor Halil İbrahim Ceyhan, iar popularitatea celor doi a fost intens discutată, atât în mediul online cât și în emisiunile televizate din țara lor natală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum a venit rândul actorului Dogukan Güngör să joace pe același platou cu faimoasa Sıla Türkoğlu și numele său să devină în curând celebru. Cu peste 100 de mii de fani pe contul personal de instagram, bărbatul a postat până acum peste 60 de fotografii, atât de pe platourile de filmare cât și din viața reală. Cea mai recentă postare a sa o arată în prim-plan chiar pe Sıla Türkoğlu. Peste 3 mii de comentarii au fost lăsat de către internauți, iar cele peste 40 de mii de aprecieri au fost imediat alăturate.

Citește și: 8 lucruri pe care nu le știai despre Aras Bulut İynemli din “Legea familiei”. Cum este actorul în viața reală

“Sunt atât de frumoși”, “Parteneri inediți, vă iubim”, “Abia așteptăm să vă vedem în serial”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe internet. Chiar și vedeta din “Moștenirea” a ținut să-și promoveze noul proiect în care se implică, iar cei care o îndrăgesc au apreciat-o imediat. Atenția a fost imediat îndreptată către asemănarea fizică dintre cei doi și cuplul perfect pe care îl creează. Kızılcık Şerbeti va avea premiera în Turcia pe 21 octombrie.

Sıla Türkoğlu, într-o nouă producție de succes

Printre numele care fac parte din distribuția seriei Kızılcık Şerbeti se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu și Doğukan Güngör. Povestea arată conflictul a două familii din culturi diferite. Acesta urmează să înceapă după ce are loc căsătoria dintre copiii lor. În mediul online, se poate observa cu ușurință faptul că Doğukan Güngör este un iubitor al naturii și reușește de fiecare dată să-și petreacă timpul alături de cei dragi, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Kızılcık Şerbeti este primul său proiect de anvergură, având în vedere faptul că va juca rolul de protagonist alături de celebra Sıla Türkoğlu. Printre fotografiile postate se numără câteva ipostaze din copilărie, acolo unde se afla alături de cei dragi din familie. De asemenea, atunci când nu filmează pentru producții de succes difuzate pe micile ecrane, Doğukan Güngör se dedică rolurilor de teatru.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, fotografie emoționantă alături de un grup de copii. Imaginea care i-a surprins pe internauți

Ca urmare a talentului său, Doğukan Güngör este deja distribuit într-un film ce va apărea în 2023. “Herseye Ragmen” îi are printre protagoniști pe Erakn Petekkaya și Aslihan Malbora.

În articolul

Numele actorului Dogukan Güngör este pe buzele tuturor datorită frumoasei Sıla Türkoğlu. Ce contribuție a adus protagonista din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x