Oana Moșneagu și Vlad Gherman, apariție imperială la o petrecere privată. Cum au fost surpinși cei doi îndrăgostiți

Publicat pe 16.05.2022 la 17:38 Actualizat pe 16.05.2022 la 19:01

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au bifat o apariție de senzație la o petrecere privată, la un botez. Cei doi actori și-au încântat comunitatea cu imagini de la evenimentul elegant la care au participat. În ce ipostaze au fost surprinși.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman

Instagram

Cei doi actori trăiesc o frumoasă poveste de iubire și sunt mai fericiți ca niciodată împreună, lucru care se poate vedea cu ochiul liber.

Cei doi participă la numeroase evenimente, iar atunci când nu sunt pe platoul de filmare, aleg să se bucure de timpul liber împreună, fie în țară, fie în străinătate, încercând lucruri noi.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost invitați de către prietenii lor la o petrecere de botez, unde au bifat o apariție de-a dreptul spectaculoasă.

Ținuta Oanei a fost în centrul atenției și nu a putut fi trecută cu vederea de către fani, care au remarcat imediat salopeta impecabilă, care îi vine perfect.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost în centrul atenției la un eveniment special al prietenilor

Vlad s-a asortat extrem de bine cu partenera sa, bifând o apariție elegantă la eveniment și fără doar și poate au atras privirile ca un magnet.

Cei doi au făcut publice imagini de la momentele speciale pe social media, acolo unde au fost copleșiți cu o mulțime de complimente din partea oamenilor care îi admiră pentru ceea ce sunt.

Distinsa actriță s-a remarcat la petrecere și a făcut furori la brațul partenerului său, care radia de fericire.

Cei doi se potrivesc extrem de mult, lucru pe care fanii au ținut să-l spună în repetate rânduri. Postarea a ajuns într-un timp extrem de scurt la aproximativ 30.000 de aprecieri și sute de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Oana Moșneagu, mesaj emoționant către comunitatea sa: “Tu unde ai vrea să fii?”. Actrița a atras atenția cu ceea ce a scris

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori excepționali, care și-au demonstrat talentul de-a lungul timpului în producții care au avut parte de recunoaștere la nivel național.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au publicat o imagine romantică, după o experiență inedită într-un restaurant de lux

Ambii muncesc foarte mult și își dedică aproape tot timpul momentelor în fața camerei. Ei lucrează la mai multe proiecte comune și se bucură să împărtășească cu fanii lor clipele importante atât de pe plan profesional, cât și personal.

În articolul

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, apariție imperială la o petrecere privată. Cum au fost surpinși cei doi îndrăgostiți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x