Oana Moșneagu surprinde cu o apariție fără pic de machiaj pe chip. Secțiunea de comentarii a explodat: “Ești superbă chiar și fără make-up”

Publicat pe 01.07.2022 la 19:48 Actualizat pe 01.07.2022 la 20:06

Oana Moșneagu și-a surprins fanii după ce a postat o fotografie fără pic de machiaj pe chip. Cum arată când renunță complet la orice "artificiu" din pensulă. Ce comentarii i-au lăsat admiratorii.

Imaginea sa este extrem de apreciată de comunitatea sa de fani și e lesne de înțeles că vedeta nu se teme nicio secundă să apară fără machiaj. Când nu intră pe mâna stiliștilor, Oana Moșneagu arată extrem de bine, dovadă că nu doar retușurile din pensulă îi creează look-ul sclipitor, ci ea este înzestrată și are grijă să-și mențină frumusețea atât la exterior, cât și la interior.

Oana Moșneagu surprinde cu o fotografie în care apare fără pic de machiaj pe chip

Atunci când nu intră pe mâna stiliștilor, actrița arată extraordinar de fresh, semn că nu doar artificii stilistice o ajută să strălucească, ci frumusețea sa, de la Mama Natura. Ea este una dintre puținele vedete care încearcă să redefinească frumusețea și să arate diferența dintre chipul natural, filtrele pe care toată lumea le folosește și machiaj.

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe din serialul Adela, care impresionează cu talentul și frumusețea sa. Puțini știu, însă, cu arată aceasta atunci când nu se lasă pe mâna make-up artiștilor.

Fanii s-au bucurat să o vadă așa: "Esti superba chiar si fara make-up. ️pentru ca o fata frumoasa ca tine nu are nevoie de make-up/ Ești frumoasă cu si fara filtre!!!/Foarte frumoasă poză succese la filmări si odihnă plăcută/Superbă ️️ești frumoasă foc♥️/ Extracastrafomenala de frumoasa si fara pic de make-up".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița apelează la trucurile speciale ale make-up artiștilor pentru a afișa o imagine fabuloasă. Însă, în viața de zi cu zi ea arată la fel de bine.

Actrița din Adela în vârstă de 31 de ani și-a început cariera ca model și a continuat cu actoria.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Moșneagu despre sezonul 4 Adela: “Ieri am primit scenariul ultimelor episoade”. Ce declarații a făcut si ce îi așteaptă pe fani

Ea a fost recunoscută încă de mică pentru trăsăturile sale de model și pentru finețea sa, iar cu aceste calități dublate de o minte sclipitoare a călătorit în aproape toată lumea ca model.

Ea reușește să atragă toate privirile! Tenul său este impecabil și luminos, iar trăsăturile chipului sunt aceleași ca pe care telespectatorii le pot vedea pe micile ecrane.

Citește și: Reacția Cristinei Ciobănașu când Vlad a răspuns sincer dacă îl mai afectează sau nu despărțirea de ea

În articolul

Oana Moșneagu surprinde cu o apariție fără pic de machiaj pe chip. Secțiunea de comentarii a explodat: “Ești superbă chiar și fără make-up”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x