Reacția Cristinei Ciobănașu când Vlad a răspuns sincer dacă îl mai afectează sau nu despărțirea de ea

Publicat pe 28.06.2022 la 19:44 Actualizat pe 28.06.2022 la 19:44

Vlad Gherman a răspuns curiozităților fanilor prin intermediul rețelelor de socializare. Actorul a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri, rugându-și fanii să-i adreseze orice întrebare, iar el nu a ezitat să le vorbească frapant de sincer.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman când formau un cuplu

Antena 1

Vlad Gherman este foarte activ pe rețelele de socializare și a deschis o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Fanii l-au întrebat printre altele și cum este relația lui cu fosta parteneră, Cristina Ciobănașu, în prezent.

Cu exacticiate, fanii l-au întrebat dacă mai suferă în urma despărțirii de actrița căreia i-a pus inelul pe deget și alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire vreme de aproximativ 10 ani.

Răspunsul lui Vlad, public fiind, a ajuns și la Cristina Ciobănașu, care a ales să răspundă și ea public la ceea ce fostul ei partener a zis legat de ea.

Ce a spus Vlad Gherman despre sentimentele pe care le are vizavi de despărțire și cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a auzit cele spuse

“Te mai afectează despărțirea de Criss”, a întrebat un fan. Reacția lui Vlad Gherman nu a întârziat să apară și actorul a fost frapant de sincer, lucru care l-a făcut să fie ușor înțeles, inclusiv de fosta lui parteneră.

“Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare: Nu, de mult nu mă mai afectează! Dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm”, a spus Vlad Gherman.

Auzind cele spuse, Cristina Ciobănașu a reacționat imediat. Actrița a repostat videoclipul pe Instastory și a scris: “Așa e”, adăugând un emoticon care sugerează îmbrățișarea.

Una dintre cele mai neașteptate despărțiri din showbizul românesc a fost anunțată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la începutul anului 2021. Cei doi actori din producții de succes ale Antenei 1 au anunțat totul printr-un videoclip postat pe Instagram.

Actorii de la Antena 1 au explicat faptul că vor rămâne prieteni, vor lucra împreună și că vor avea, în continuare, grijă unul de celălalt: „Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, care l-a completat pe alocuri.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni”, a mărturisit sincer Cristina Ciobănașu.

În articolul

Reacția Cristinei Ciobănașu când Vlad a răspuns sincer dacă îl mai afectează sau nu despărțirea de ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x