Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

Publicat pe 13.04.2018 la 14:53 Actualizat pe 13.04.2018 la 15:42

Sâmbătă aceasta, 14 aprilie, de la ora 15:30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a hohotelor de râs, în cadrul emisiunii "Povești COOL", de la Happy Channel.

O ediție de primăvară, cu umor și voie bună, asta le propune Criss și Vlad telespectatorilor Happy Channel în prima zi de week-end. În emisiunea de sâmbătă, difuzată de la ora 15:30, cei doi au pregătit un top 3 al filmelor care au premiera în această perioadă la cinema.

La Don Apetit&co, Vlad Gherman îl are invitat pe chef Marius Dumitru, iar de la acesta învață să gătească o rețetă savuroasă, mușchiuleț de porc rulat în prosciutto și piure de mazăre.

Dacă este primăvară, suntem invitați la detoxifiere...în garderobă, dar și în gândire."Eu mă despart destul de greu de hainele mele, prefer să adun geamantane, saci întregi de haine. Stilista mea a fost cea care m-a încurajat anul acesta, cumva m-a înpins. <<Trebuie să le dăm! Ai foarte multe, nu le porți!>>", spune Ela Crăciun.

"Cred că ar trebui să începem cu relațiile toxice și cu oamenii din jurul nostru, care nu ne mai fac bine și care ne aduc așa o energie negativă. Detoxul, sub toate formele lui, este benefic pentru noi.", a mai adăugat prezentatoarea. Interviul, dar și multe alte surprize, în cadrul emisiunii Povești COOL, din această sâmbătă (14 aprilie), de la Happy Channel.

În articolul

Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x