Se vehiculează că William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au împăcat. Ar avea deja o săptămână împreună

Publicat pe 28.08.2024 la 12:55 Actualizat pe 28.08.2024 la 13:27

La mai bine de patru luni de când s-au despărțit, faimoșii au creat zvonuri legate de o împăcare. Relația lor a continuat astfel timp de 19 ani și în prezent se pare că locuiesc din nou împreună.

actori pe covorul roșu

Elizabeth Gutierrez și William Levy în cadrul unui eveniment în septembrie 2012

Getty Images

William Levy și Elizabeth Gutiérrez se află din nou în cadrul unor suspiciuni legate de separare. La mai bine de patru luni de la polemica legată de ruptură, cei doi au fost surprinși ieșind împreună din casa familiei, acolo unde se presupunea că locuiește doar actorul cu fiul Christopher.

Se vehiculează că William Levy și Elizabeth Gutiérrez

Jurnalistul Alex Rodriguez a raportat faptul că actrița s-ar fi întors la domiciliul conjugal pe care ea însăși l-a abandonat după o altercație domestică și o presupusă infidelitatea din partea tatălui copiilor săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Așa cum mi-au spus și mi-au arătat, zilele trecut actrița s-a reîntors la domiciliul familial împreună cu William, unde au stat toată săptămâna trecută. Astăzi vă confirmăm faptul că perechea a revenit la a locui sub același acoperiș.”, a menționat prezentatorul în show-ul din 27 august. Au surprins-o pe vedetă ieșind din vilă.

Citește și: William Levy o învață pe fiica Kailey cum să conducă. Cei doi au rememorat o întâmplare amuzantă din trecut

“Luni, 26 august la 8.30 am, mașina care se vede este a actriței și iese diin casa lui William Levy, de la domiciliul familial pe care ea l-a abandonat acum câteva luni pentru a-și reface viața într-un nou loc.”, s-a arătat din partea jurnalistului. Prezentatorul a menționat că imaginile în care se vede mașina vedetei au fost realizate recent.

William Levy este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lumea telenovelelor la momentul actual. A format un cuplu cu Elizabeth Gutiérrez timp de 19 ani. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat în repetate rânduri.

“E casa lui William Levy și cine iese de acolo e Elizabeth Gutierrez. Echipa de investigație știe că de câteva săptămâni s-a întors în acel loc și de când s-a întors William din Spania cei doi au continuat să locuiască sub același acoperiș.”, s-a arătat în presă. Ca o ultimă idee, Alex Rodriguez a subliniat faptul că până în prezent nu s-a confirmat că cei doi ar forma din nou un cuplu. Din 25 august, William Levy se află în Italia.

Separarea dintre William Levy și Elizabeth Gutiérrez

După ce au început să apară tot mai multe zvonuri legate de relația lui William Levy cu Samandhi Zendejas, faimoasa Elizabeth Gutiérrez a decis să se despartă definitiv de tatăl copiilor săi.

La scurt timp după, în presă au apărut mai multe altercații domestice între cei doi foști parteneri. În mijlocul scandalului, fiica Kailey a ținut să locuiască cu mama sa, în timp ce Christopher a ales să stea cu tatăl său.

Citește și: William Levy s-a refugiat în Spania după despărțirea de Elizabeth Gutierrez. Cum arată vila luxoasă în care locuiește

În ceea ce o privește pe Elizabeth Gutiérrez, aceasta continuă să fie activă pe propria pagină de instagram, acolo unde până în prezent a strâns peste 3 milioane de prieteni virtuali. Înainte ca vedeta să fie din nou surprinsă în reședința familială, aceasta a publicat un mesaj cu trimitere la fostul său partener.

“În ciuda problemelor noastre, el va fi mereu omul pe care îl voi iubi și căruia o să-i doresc tot binele. Și dacă marele meu defecte este să-l iubesc pe tatăl copiilor mei, prefer ca acest sentiment să fie iubire și nu ură.”, a postat mesajul pe data de 25 iulie.

În articolul

Se vehiculează că William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au împăcat. Ar avea deja o săptămână împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 septembrie 2024. Peștii au un program aglomerat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni: "Doamne fereşte!"
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros
Catine
Prințul George are un hobby de care mulți adulți se tem. La numai 11 ani si-a depășit tatăl cu abilitățile pe care le are
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă iei vitamina B12 zilnic. Ce efecte adverse poate avea
Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
DeParinti
Totul despre sarcina falsă. Cum poate fi interpretată și ce spun specialiștii
MediCOOL
Cum îți poți proteja organismul toamna. Ce poți face pentru a-ți sprijini sănătatea în acest anotimp
HelloTaste
Tartă cu pere și ciocolată, o combinație de nerefuzat
x