Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu un nou look. Cum arată vedeta în prezent

Publicat pe 05.02.2024 la 13:34 Actualizat pe 05.02.2024 la 14:14

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu un look complet nou. Fanii nu au mai recunoscut-o pe vedeta din Moștenirea.

actrița poartă părul strâns în coadă

Sıla Türkoğlu a jucat în serialul Moștenirea timp de 2 sezoane

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a fost apreciată pentru felul natural în care s-a arătat în fața fanilor, dat fiind proiectele în care s-a implicat. Una dintre imaginile cu vedeta înainte de a deveni celebră a devenit virală în mediul online.

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu un nou look

Internauții care au urmărit-o pe vedetă încă de la început au observat cu ușurință micile modificări în ceea ce privește stilul său personal. Cea mai recentă dintre imaginile postate pe rețelele sociale i-a luat prin surprindere pe cei mai mulți dintre prietenii virtuali. Mulți se întreabă acum dacă vedeta nu a ținut să urmeze pașii altor colege și să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă dintre acestea este o colaborare cu un brand important de bijuterii. A ținut să publice câteva cuvinte în această privință și fanii s-au grăbit să lase comentarii.

Citește și: Noi schimbări în serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Actrița Farah Zeynep Abdullah face parte din distribuție

“Pentru mine dragostea este o nouă călătorie, se dezvoltă și se adaugă vieții ca o valoare. Este o legătură specială cu munca mea pe care o fac cu pasiune, este unică. Este o sursă de putere care ne arată cum să depășim momentele dificile împreună.”, a scris vedeta. A primit peste 7 mii de comentarii, însă nu este de mirare având în vedere cât de mult este apreciată pe rețelele sociale.

Născută pe 18 aprilie 1999 în Izmir, a început să joace în seriale de la vârsta de 19 ani. Cel mai recent proiect profesional al său este Șerbet de afine, însă serialul care a transformat-o într-o vedetă în adevăratul sens al cuvântului este Moștenirea. A jucat și un rol secundar în Jurământul.

S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu colegul de platou Halil Ibrahim Ceyhan, însă în cele din urmă s-a dovedit că această idee a fost una falsă.

Sıla Türkoğlu a format un cuplu cu Alp Navruz

După ce o perioadă au decis să-și ascundă legătura amoroasă, s-a dovedit că cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Vara lui 2023 și-au petrecut-o împreună și astfel au apărut împreună în cadrul celor mai multe evenimente personale. Dacă fanii credeau că sentimentele lor vor continua, iată că au avut o altă surpriză.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă. Detalii despre cele două vedete din Turcia

Aceștia s-au despărțit și au decis să continuie separat pe drumul vieții. Actorul a mai format un cuplu cu o altă actriță cunoscută. Este vorba despre Ayça Ayşin Turan, cea cu care a jucat împreună în Povestea de pe insulă. Nu mai este deloc secretă această relație care a reușit să rămână pe primele pagini ale publicațiilor din Turcia o lungă perioadă de timp.

De când a părăsit proiectul Moștenirea, actrița a decis să se expună tot mai mult pe rețelele sociale, mai exact pe contul personal de instagram. Și-a demonstrat calitățile în modă și a experimentat cele mai inedite ținute.

În articolul

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu un nou look. Cum arată vedeta în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x