Thalia a bifat o apariție surpinzătoare într-un costum de iepuraș. Imaginea cu diva latino care taie răsuflarea

Publicat pe 19.04.2022 la 18:55 Actualizat pe 20.04.2022 la 00:06

Thalia a bifat o apariție incredibilă, într-o ipostază extrem de incitantă pentru fani. Acesta a îmbrăcat un costum de iepuraș și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Thalia

Getty Premium

Thalia este una dintre cele mai îndrăgite figuri la nivel internațional, fiind considerată una dintre cele mai bune artiste ale anilor 2000, dar și din prezent. Diva latino a fost numită în trecut “Cea mai sexi femeie în viață” și continuă să facă tribut acelor vremuri de excepție. Nu uităm nici de faptul că a fost numită “Regina telenovelelor”, cu două decenii în urmă, când făcea furori pe micile ecrane.

În prezent, ea nu se dezminte de titlurile ce i-au fost puse cândva și continuă să-și surprindă comunitatea cu fiecare apariție. Acesta este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi fiecare activitate, atât din viața profesională, cât și din viața de familie.

Thalia a îmbrăcat un costum de iepuraș și a făcut furori pe rețelele de socializare

De curând, cu ocazia sărbătorilor pascale, ea a îmbrăcat un costum de iepuraș și a făcut furori pe rețelele de socializare. Vedeta și-a evidențiat trupul fără cusur într-un body mulat și pe cap și-a pus urechi de iepuraș. Imaginile au devenit virale, iar comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară.

Thalia este fără doar și poate o femeie fatală, care știe cum să pună capac bărbaților care o admiră, însă inima sa este luată doar de unul singur, soțul său Tommy Mottola, alături de care are o căsătorie de mai bine de 20 de ani, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 22 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thalía, acuzată de fani că intră tot mai des pe mâna medicilor esteticieni. Cum a fost văzută în mediul online

După 21 de ani de când au devenit soț și soție, Thalia și Tommy Mottola se pot mândri cu o familie frumoasă și întregită. Cei doi au împreună doi copii, Sabrina și Matthew și în ciuda faptului că au fost ținta atacurilor pe internet, iubirea lor a triumfat mereu.

Cum anii au trecut atât de repede, pe buzele tuturor stă o întrebare importantă: Care este secretul căsniciei celor doi? Thalia a vrut ca fanii ei să nu aibă parte de niciun secret din partea lor, așa că a dezvăluit totul.

Citește și: Thalia a dezvăluit cum arată întregul său antrenament. Vedeta face zilnic aceste exerciții si arată incredibil la 50 de ani

“Să ne iubim și să ne respectăm așa cum suntem, fără măști, fără nimic, fără pretenții.”, a declarat Thalia, conform univision.com. Pe această idee a mers artista de fiecare dată când a fost întrebată cum reușește să rămână la fel de îndrăgostită de soțul ei în ciuda trecerii timpului.

Un exemplu elocvent poate fi văzut chiar la aniversarea căsniciei celor doi când Thalia i-a mulțumit lui Tommy Mottola pentru iubirea pe care i-o oferă indiferent de situație, “romantică, visătoare, nebunatică și pasionată de viață.”

Citește și: Thalia și Tommy Mottola și-au făcut apariția la un eveniment și camerele nu s-au mai desprins de ei. Cât de frumoși sunt împreună

În articolul

Thalia a bifat o apariție surpinzătoare într-un costum de iepuraș. Imaginea cu diva latino care taie răsuflarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x