Ținute propuse de Giovanna Antonelli pentru doamne și domnișoare. Inspirație de weekend

Publicat pe 12.05.2022 la 20:12 Actualizat pe 12.05.2022 la 23:05

Giovanna Antonelli a surprins comunitatea de fani cu apariția senzațională în mai multe ținute care sunt o reală inspirație pentru doamnele și domnișoarele de toate vârstele.

Giovanna Antonelli

TV Happy/Getty

Giovanna continuă să facă furori cu trupul său sculptat, pe care puține femei reușesc să îl aibă la vârsta sa. Mai mult, are curajul să poarte haine cât se poate de îndrăznețe și să arate tuturor rezultatul muncii la sală și al alimentației sănătoase.

Actrița nu ezită să se pozeze îndrăzneț și se bucură de faima pe care o are, de aceea arată fanilor cele mai frumoase ipostaze în care poate fi surprinsă.

Giovanna Antonelli arată excelent în rochii mulate și materiale fine

Debordează de senzualitate de fiecare dată când apărea, iar acum demonstrează că ori ce se poate dacă te străduiești puțin.

Actrița se pozează fără inhibiții, cu decolteul la vedere și îmbrăcând fără reținere haine care mai de care mai decupate. De asemenea, ea știe cât de important este să țină legătura cu fanii săi din mediul online, așa că a postat o serie de ținute din care se poate inspiră orice doamnă și domnișoară pasionată de fashion.

Citește și: Giovanna Antonelli și-a surprins comunitatea cu apariția sa pe rețelele de socializare. Jade, din Clona s-a filmat în timp ce făcea baie și e acoperită cu spumă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Giovanna Antonelli a fost surpinsă în intimitatea casei sale, în timp ce își ține în brațe animalele de companie. Imaginea care a înduioșat inimile internauților

Vedeta care deși pare că anii nu mai trec pentru ea, nu mai arată la fel ca acum 19 ani în urmă. Au trecut aproape două decenii de când se difuza în România pentru prima dată telenovela Clona, care spunea povestea unei tinere musulmane, crescută în Occident și obligată să se supună regulilor stricte ale Islamului după moartea mamei ei.

Citește și: Imagine rară cu cele două fete ale Giovannei Antonelli. Tinerele sunt domnișoare în adevăratul sens al cuvântului

Mulți încă îi spun Jade, alții o văd doar ca pe femeia irezistibilă Giovanna Antonelli, cert este că a fost splendidă de la prima sa apariție pe micile ecrane, până în prezent. A bifat totdeauna apariții fără cusur și nu s-a lăsat intimidată de nimic care i-ar fi putut sta în cale.

În articolul

Ținute propuse de Giovanna Antonelli pentru doamne și domnișoare. Inspirație de weekend

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x