Un nou proiect de la Burak Deniz, noul star al Italiei după Can Yaman. Despre ce producție este vorba

Publicat pe 02.06.2022 la 20:56 Actualizat pe 02.06.2022 la 21:13

Burak Deniz pregătește o producție specială! El este actorul care se întrece cu starul Can Yaman. Despre ce este vorba.

Burak Deniz, în cadrul premierei "Le Fate Ignoranti". 8 aprilie 2022

Profimedia

Actorul de succes Burak Deniz urcă foarte repede pescara celor mai buni actori. Frumosul actor, a cărui recunoaștere în țară a crescut după serialul Cahil Periler (Zâne ignorante) filmat în Italia, a plecat în această țară pentru un nou proiect.

Burak Deniz a apărut în multe seriale TV, dar a avut o mare pauză în cariera sa cu Maraşlı, care a fost difuzată la ATV anul trecut. Burak Deniz, care formează un cuplu cu Alina Boz, a semnat noi proiecte unul după altul după Maraşlı.

Ce proiect pregătește Burak Deniz

Burak Deniz, care a revenit în top, în Italia, imediat ce Marașlı s-a terminat, a jucat un rol în seria "Zânelor ignorante", filmată de celebrul regizor Ferzan Özpetek pentru Disney Plus. Serialul de opt episoade a fost filmat în Italia vara trecută.

Burak Deniz a jucat în serial un fotograf turc pe nume Asaf. Actorul, care a stat o vreme în Italia pentru filmările peliculei "Zânelor ignorante", s-a întors în Turcia după ce filmările din Italia s-au încheiat și a participat la filmările ultimului episod al serialului, la Istanbul.

Faimosul actor este acum din nou în Italia, dar de data aceasta pentru un alt proiect, care nu a fost încă dezvăluit, potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Burak Deniz a devenit popular și în Italia. Care este motivul pentru care a călătorit în același timp cu Can Yaman

Totuși, din postările de pe social media, se înțelege că Burak Deniz s-a întâlnit cu un mare brand pentru o revistă italiană. Se pare că Burak Deniz cucerește încet Italia, după Can Yaman.

Burak Deniz, care a fost recent în proiecte one-to-one și a intrat pe platourile de filmare pentru serialul TV numit Şahmaran. Serialul, în care Burak Deniz împarte rolul principal cu Serenay Sarıkaya, nu a fost încă publicat.

Citește și: Burak Deniz și Didem Soydan s-au împăcat. Ce imagine a postat celebrul actor în mediul online

Cu toate acestea, se precizează că acordul a fost semnat pentru al doilea sezon al serialului. După Şahmaran, Burak Deniz a jucat în filmul Gidenler (Plecări), care a fost filmat tot pentru Netflix.

În articolul

Un nou proiect de la Burak Deniz, noul star al Italiei după Can Yaman. Despre ce producție este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x