Uzurpatoarea, mini-seria care îți aduce o poveste de familie impresionantă

Publicat pe 21.08.2020 la 12:26 Actualizat pe 21.08.2020 la 12:39

Începând din 22 august, sâmbăta și duminca, de la ora 20.00, Happy aduce în casa ta o nouă telenovela, o mini-serie plină de aventuri despre viața de familie și cât de încurcată poate deveni atunci când fiecare își vede propriul interes.

Uzurpatoarea, mini-seria care îți aduce o poveste de familie impresionantă

Uzurpatoarea, mini-seria care îți aduce o poveste de familie impresionantă

Începând din 22 august, sâmbăta și duminca, de la ora 20.00, Happy aduce în casa ta o nouă telenovela, o mini-serie plină de aventuri despre viața de familie și cât de încurcată poate deveni atunci când fiecare își vede propriul interes. Noua producție din 2019 te va surprinde.

Povestea din Uzurpatoarea

Acțiunea se învârte în jurul Paolei Miranda care și-a dorit din totdeauna să fie prima doamnă. Iată că faima la care visa în sfârșit s-a instalat, dar asta îi va aduce și multe probleme. Relația ei cu Carlos Bernal, soțul ei, abia dacă poate fi numită căsnicie.

Ea nu îl suportă pe Emilio, fiul lui Carlos din altă căsnicie și abia dacă știe cum să îi fie mama Lisettei, fiica ei și a lui Carlos. Paola a flat de curând că Arcadia Rivas de Miranda nu este mama ei biologică și că a fost adoptată. Acest lucru o tulbură și mai mult și o face să își dorească cu ardoare să își afle originile.

Astfel, ea angajează un detectiv care îi aduce acesteia niște informații neașteptate. Mama ei biologică este Olga Doria, iar Paola mai are o soră geamănă, Paulina Doria.

Descoperirea o determină pe Paola să își construiască un plan care să o ajute pe ea să fugă din lumina reflectoarelor și să înceapă o nouă viață cu Gonzalo, amantul ei.

Paola o găsește pe Paulina, sora ei geamănă, și o va șantaja să îi ia locul pentru două săptămâni în schimbul unei sume generoase de bani. Paola știe că Paulina are nevoie de bani pentru a suține fundația la care lucrează. În această poveste îi este complice Manuel, șeful serviciului reședinței prezidențiale. Astfel, de Ziua Independenței, un asasin angajat o va împușca pe falsa Paola, iar adevărata Paola va putea începe o viață nouă.

Ceea ce Paola nu prevede este eșecul care o paște. Planul ei nu funcționează, iar Paulina își duce viața de Primă Doamnă în reședința prezidențială. Personalitatea Paulinei trezește admirația multora. Viața ei de familie se îmbunătățește și este interesată să participe mai activ în lumea politică.

Urmărește Uzurpatoare, sâmbăta și duminca, de la 20.00, la Happy Channel pentru a afla cum continuă povestea!

Citește și: Juan Carlos Barreto, actorului din “Uzurpatoarea”, este un mare iubitor de teatru Queta Lavat, actrița din telenovela „Uzurpatoarea”, la vârsta de 91 de ani Juan Martin Jauregui în rolul lui Gonzalo Santamarina în telenovela “Uzurpatoarea”

În articolul

Uzurpatoarea, mini-seria care îți aduce o poveste de familie impresionantă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp