Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu. Cei doi apar îmbrățișați, aproape de a se săruta

Publicat pe 11.11.2022 la 11:05 Actualizat pe 11.11.2022 la 11:59

Vlad Gherman a ținut să-și surprindă fanii din mediul online cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de socializare. Actorul apare din nou alături de Cristina Ciobănașu într-o îmbrățișare de-a dreptul romantică. Cei doi, aproape de sărut.

Vlad Gherman poartă o cămașă deschisă la culoare, un sacou și papion și stă alături de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu, fosta sa parteneră

Facebook/Vlad Gherman

Vlad Gherman a reușit să-și surprindă fanii de-a lungul timpului cu fiecare moment al vieții sale. Dacă pe partea profesională a fost întotdeauna gata să demonstreze că poate să răzbată în orice situație, pe plan personal lucrurile nu au stat întotdeauna într-o lumină bună. Cu toate acestea, actorul reușește în prezent să fie la fel de echilibrat în ambele situații.

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu

Nu este prima oară când vedeta din “Adela” reușește să acapareze atenția publicului cu postările din mediul online. Cea mai recentă dintre acestea îl găsește pe Vlad Gherman alături de nimeni alta decât Cristina Ciobănașu, fosta sa parteneră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ieri m-am casatorit, astazi o fac din nou! Cu fosta de data asta! Traiesc viata la maxim! Sunt cel mai fericit! ️ Oare ce va spune Oana? Dar Claudia? Offf…nu te poti opune inimii oricum…”, a scris Vlad Gherman în cadrul unei postări în care apare alături de Cristina Ciobănașu. Cei doi apar îmbrățișați, aproape de un sărut. Actrița este îmbrăcată într-o rochie de mireasă, iar fostul său partener într-un costum închis la culoare. Pentru ca totul să fie ca într-o poveste ideală, Vlad Gherman și-a anunțat internauții că și Oana, actuala sa parteneră, ar fi fost invitată în cadrul “evenimentului”.

„Offf….uite…a fost invitata si Oana la nunta mea cu fosta. Cum se schimba lucrurile in viata…pocnesti din degete si spuf: Nimic nu mai e la fel!”, a scris Vlad Gherman. Peste o mie de aprecieri și sute de comentarii au fost lăsate pe profilul actorului, însă nu este de mirare având în vedere că este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră la momentul actual. Cât despre internauți, aceștia au simțit nevoia să-și lase părerile cu privire la postările sale.

Citește și: Bárbara Mori este cunoscută pentru rolul din “Rubi”, însă puțini știu că sora sa Kenya a fost de asemenea actriță. Cum arată familia întregită a vedetei

“Tot respectul pentru Oana”, “Un colț de inimă va rămâne mereu cu ea, dar restul inimii e pentru ce urmează. Viața bate mereu filmul”, “Sigur e o scenă din film”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care fanii le-au scris pe profilul său.

Vlad Gherman a postat noi fotografii din serialul “Adela”. “Călin” se află la cununia civilă alături de “Raluca”

Pentru ca tabloul să fie complet, Vlad Gherman a postat pe profilul său personal de Instagram noi fotografii din serialul “Adela”. Personajul său, “Călin”, ajunge să se însoare cu “Raluca”, partenera sa din îndrăgita producție.

Citește și: Gabriela Spanic a postat o fotografie rară cu sora sa geamănă. Daniela Spanic a purtat o ținută asemănătoare cu protagonista din “La Usurpadora”

“Reacția lui Călin când o vede pe Raluca în rochie de mireasă este...priceless”, a scris Vlad Gherman în dreptul unei fotografii alături de colega sa de platou. De altfel, actorul își îndeamnă fanii să nu piardă ultimele episoade din serialul “Adela”, una dintre cele mai urmărite povești.

“Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Nu pierdeți ultimele episoade din serialul Adela.”, se arată pe pagina actorului. Cu peste 700 de mii de fani pe contul de Instagram, Vlad Gherman se bucură de aprecierea fanilor din toată țara. De cele mai multe ori, acesta dă detalii inedite din viața sa privată în cadrul vlogului pe care îl postează săptămânal.

În articolul

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu. Cei doi apar îmbrățișați, aproape de a se săruta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x