Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită îi sprijină pe concurenții înscriși la un triatlon din Turcia. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 05.09.2023 la 15:21 Actualizat pe 05.09.2023 la 16:24

Yağmur Tanrısevsin s-a îmbrăcat într-o ținut sportivă și a decis să-i susțină pe sportivii înscriși la un concurs sportiv organizat în Turcia. Ce reacții au avut fanii în mediul online.

Yağmur Tanrısevsin poartă o rochie albă de mireasă și are părul lung

Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită îi sprijină pe concurenții înscriși la un triatlon din Turcia

Happy Channel

Vedeta din Inimă rănită și-a surprins fanii cu o apariție inedită în mediul online. I-a sprijinit pe concurenții înscriși la un triatlon din Turcia. Este vorba despre Oral B Challenge Istanbul ce a avut loc pe data de 3 septembrie în districtul Beykoz din capitală.

Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită îi sprijină pe concurenții înscriși la un triatlon din Turcia

Actrița Yağmur Tanrısevsin și jucătoarea de hochei Șahika Ercümen s-au fotografiat pe o barcă pe Bosfor. Cele două au menționat că sprijină sponsorul acestei competiții sportive. La final, cele două i-au felicitat pe concurenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oral-B Challenge Istanbul este una dintre cele mai importante competiții de triatlon, fiind la a treia ediție anul acesta. Turcia a reușit să se claseze pe cele mai multe locuri în topuri în ceea ce privește acest sport sponzorizat de brandul de pastă de dinți. Yağmur Tanrısevsin a ținut să lase câteva cuvinte atât pentru participanți și cât spectatori.

Citește și: Imagini inedite cu Yağmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”. Topul momentelor de pe platourile de filmare

“Triatlonul se practică pe trei ramuri: înot, alergat și mersul pe bicicletă. Este un sport care necesită forță și anduranță. Pentru prima oară aș dori să-i felicit pe atleți. Pe lângă câștig, faptul că pot fi apți să practice acest sport este un mare câștig. Am urmărit totul îndeaproape, iar triatlonul a început cu înotul. Încerc să duc o viață sănătoasă și această cursă m-a inspirat fără doar și poate să includ sportul mai des în viața mea.”, a declarat vedeta din inimă rănită.

Cât despre Şahika Ercümen, aceasta a vorbit despre acest sport și a punctat care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze cineva care dorește să se apuce de practicarea acestuia.

“După cum știți, acest sport care este o trilogie este făcut să întâlnească trei arii într-o singură cursă. Este un sport care necesită multă putere și anduranță, mult mai mult decât orice alt sport. Cu ajutorul celor de la Oral – B Turcia, care a făcut posibilă acest sport în ultimii trei ani. Sunt bucuroasă că pot face parte din organizare.”, a transmis aceasta.

Cum arată Yağmur Tanrısevsin îmbrăcată în haine sport

Cu toate că și-a obișnuit fanii ca de cele mai multe ori să poarte ținute elegante și strălucitoare, de data aceasta vedeta din Inimă rănită a îmbrăcat haine sport și s-a lăsat fotografiată pe o barcă. Cerceii și machiajul simplu nu a putut lipsi din garderoba sa.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin s-a întors în Antakya, orașul în care au avut loc filmările pentru serialul “Inimă rănită”. Vedeta îi sprijină pe cei afectați de cutremur, chiar în mijlocul evenimentelor

“Cu dragoste de la soare. Am dat startul celei de-a treia ediții a Oral – B Challenge Istanbul Triatlon, prima competiție de triatlon internațională. A fost o atmosferă grozavă. După cum știți, triatlonul este format din trei părți. Este un sport care necesită putere și anduranță. Sunt bucuroasă că fac parte dintr-o organizație de succes.”, a declarat vedeta.

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Pe lângă actorie, Yağmur Tanrısevsin este pasionată de ceramică. A realizat lucrări importante și a specificat în mai multe interviuri că și-ar dori o adevărată afacere în acest sens. Născută pe 24 august 1990 în Mersin, a jucat rolul principal în Inimă rănită.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită îi sprijină pe concurenții înscriși la un triatlon din Turcia. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x