Cristina Ciobănașu: ”E o adevărată provocare pentru mine. Mi-a fost greu să intru în pielea Mirunei”

Publicat pe 06.03.2017 la 17:45 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:05

Cristina Ciobanasu vorbeste despre cat de greu i-a fost sa intre in pielea personajului pe care il interpreteaza in primul serial din Romania filmat cu telefonul mobil.

Primul iSerial din România, produs de Ruxandra Ion și filmat integral cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă” va avea premiera pe 13 martie, la Happy Channel.
Până la marea premieră, protagoniștii acestui proiect unic în România s-au întâlnit, luni, 6 martie, cu reprezentanții presei, pentru vizionarea primului episod.
La această întâlnire, Cristina Ciobănașu a mărturisit că nu i-a fost foarte ușor să intre în pielea personajului ei, Miruna, fiica unui bancher bogat.

”E o adevărată provocare pentru mine. Nu am mai jucat până acum într-un astfel de rol. Mi-a fost greu să îi dau viață Mirunei, pentru că este opusul meu.Am reușit să înțeleg acest personaj cu ajutorul echipei și sper să vă placă de Miruna, să empatizați cu ea”, a declarat Criss la întâlnirea cu presa.

Criss interpretează rolul unei tinere cu o situație financiară extrem de bună, care, asemenea celor de vârsta ei, își petrece timpul în spațiul virtual.

"În noul serial de la Happy Channel, eu sunt Miruna Șerban. Pe Miruna o puteți găsi la orice oră din zi și din seară pe facebook. Mi-ar plăcea tare mult să vă împrieteniți cu ea și să-i scrieți ce faceți voi când mama nu-i acasă. Ea se îndrăgostește de un tip super cool, dar greu de cucerit.", povestește Criss despre personajul ei, Miruna.

La 13 martie, va avea loc marea premieră a serialului ”Când mama nu-i acasă”, ce va fi difuzat de Happy Channel, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Cristina Ciobănașu: ”E o adevărată provocare pentru mine. Mi-a fost greu să intru în pielea Mirunei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x