Luni (6 noiembrie), de la ora 23.00, la "Happy Night". Cum a reușit Carmen Tănase să-și împace cele două mari pasiuni: “Într-un fel am și această profesie"

Publicat pe 06.11.2017 la 17:03 Actualizat pe 06.11.2017 la 17:17

Telespectatorii o pot urmari in ultimele episoade din "Pacatul" (cea de-a doua mini-serie din "O gramada de caramele"), luni si marti, de la ora 23.00, la postul de televiziune Happy Channel.

Actriță talentată și îndrăgită de publicul român, dar și mare iubitoare de animale, Carmen Tănase mărturisește că a reușit de-a lungul timpului să-și împace cele două mari pasiuni. A ales actoria, însă cu toate astea, nu a renunțat nici la medicina veterinară.

Carmen Tănase, buni Smaranda din serialul “O grămadă de caramele”, serial care mai poate fi urmărit de telespectatori luni (6 noiembrie) și marți (7 noiembrie), de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel, mărturisește că acest personaj a cucerit-o.
Îmi place mult de tot că buni are umor, este o persoană puternică și îi echilibrează pe toți. Seamănă un pic cu mine. Acum, știi cum e, fiecare actor își aduce personajul un pic la el. Sper că așa o să fiu și eu când o să fiu bunică", mărturisește Carmen Tănase în cadrul ediției Happy Night, difuzate luni (6 noiembrie), de la ora 23.00, la postul de televiziune Happy Channel.

Și-a dorit să devină medic veterinar, însă chiar dacă nu a urmat studii de specialitate, s-a lovit de-a lungul timpului și de acest domeniu.
Într-un fel am și această profesie. Îmi cer sfaturi toți prietenii mei care au probleme cu animalele lor. Primul telefon îl dau la mine și nu la medicul veterinar, ceea ce nu e bine, dar dacă m-am născut cu animalele pe piept, ca să zic așa, cam știu din experiență și atunci le spun. Cumva, nu mi-am părăsit prima dorință, niciodată!”, a povestit Carmen.

Interviul integral cu îndrăgita actriță, telespectatorii îl pot urmări luni, de la ora 23.00, în emisiunea Happy Night de la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Luni (6 noiembrie), de la ora 23.00, la "Happy Night". Cum a reușit Carmen Tănase să-și împace cele două mari pasiuni: “Într-un fel am și această profesie"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x