FOTOGRAFII de colecție și amintiri de neuitat: Cum arătau Criss și Vlad la primul lor casting

Publicat pe 16.03.2017 la 13:20 Actualizat pe 16.03.2017 la 15:35

Acum, ii puteti urmari in primul iSerial realizat in Romania, "Cand mama nu-i acasa. Numai la Happy Channel!

Au trecut șase ani de când au mers la primul casting, care le-a deschis porțile în lumea artistică, iar de atunci, Criss și Vlad au început un nou capitol în viața lor. Actorii din primul iSerial românesc "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, au depănat amintiri și le-au arătat fanilor poze cu ei din acea perioadă.

Plini de emoții, timizi, dar cu o voință puternică! Așa s-au prezentat, în urmă cu șase ani, Criss și Vlad la castingul care avea să le deschidă ușa spre succes.

Cei doi artiști, pe care îi puteți vedea la Happy Channel, în iSerialul "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, au povestit cum a început drumul lor în lumea artistică.

"Să încep cu începutul! Am fost înscris la casting fără ca eu să știu. Mama își dorea să devin actor, a aflat de casting pe internet și m-a înscris de 6 ori în speranța că șansele mele vor crește.

Abia după ce am fost ales am aflat de la mama, într-o noapte, la ora 03:00, de existența castingului. Vă dați seama că mama a venit plângând (de fericire), iar eu, trezit din somn, am crezut că a murit cineva din familie de plânge mama la 3 dimineața.

I-am zis că nu mă duc la niciun casting, am fost atât de categoric, atât de dur încât a dat-o din plânsul ăla de fericire într-un plâns de supărare. A doua zi am stat cu ea de vorbă și i-am promis că mă prezint la prima etapă a castingului, doar de dragul ei.", a povestit Vlad, pe site-ul weare1.ro

"Mie îmi plăcea să cânt, făceam canto cu Crina Mardare și mă pregăteam din timp pentru probele ce urmau.

După prima etapa a urmat o pauză de 2 luni în care am repetat aproape zilnic piesele impuse de ei. Îmi doream foarte mult să iau acest rol", își amintește Criss.

De atunci, Criss și Vlad au luat parte la o serie de proiecte, iar acum au ajuns să evolueze în primul iSerial realizat în România, "Când mama nu-i acasă".

iSerialul regizat de Ruxandra Ion și Radu Grigore se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii Happy Channel vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu.

Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

FOTOGRAFII de colecție și amintiri de neuitat: Cum arătau Criss și Vlad la primul lor casting

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x