De ce își spune Vlad, mai nou, ”Don Apetit”? Răspunsul este cât se poate de simplu

Publicat pe 05.09.2017 la 13:50 Actualizat pe 05.09.2017 la 15:03

Din 4 septembrie, Vlad Gherman este Don Apetit. De ce? Explica el, in prima editie a emisiunii de cooking.

Emisiunea de cooking Happy Channel, pe care o prezintă Vlad Gherman, are un nou nume: ”Don Apetit”. De ce se numește așa? Chiar el ne explică, în prima ediție:

Emisiunea se numește Don Apetit pentru că eu sunt un pofticios și de ce să nu numim așa emisiunea?”.

Și, dacă tot vorbim despre mâncare, iată ce vă propun Vlad și invitata sa, Mihaela, de la siteul laprajiturela.ro.

M-am gândit să fac niște paste carbonara și vreau să trag un semn de alarmă! O să fac rețeta așa cum este ea, la mama ei acasă. Rețeta originală se prepară cu smântână dulce!”, a spus Mihaela.

Care sunt ingredientele și cum se prepară, aflați din clipul de mai jos. Poftă bună! Sau, vizionare plăcută, după caz.


În această toamnă, Vlad Gherman este “Don Apetit”! Din 4 septembrie, de luni până miercuri, de la ora 12.30, telespectatorii Happy Channel vor face cunoștință cu cei mai tari oameni de cooking, de la care pot afla rețete absolut delicioase.

În articolul De ce își spune Vlad, mai nou, ”Don Apetit”? Răspunsul este cât se poate de simplu:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 3 iunie 2025. Berbecii renunță la încăpățânare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iunie 2025. Berbecii renunță la încăpățânare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Incident revoltător în judeţul Cluj. Un bărbat s-a filmat fugărind un pui de urs cu maşina
observatornews.ro
Incident revoltător în judeţul Cluj. Un bărbat s-a filmat fugărind un pui de urs cu maşina
Două zodii vor avea parte de un nou început pe 3 iunie 2025. Ce se va întâmpla în viața acestor nativi
a1.ro
Două zodii vor avea parte de un nou început pe 3 iunie 2025. Ce se va întâmpla în viața acestor nativi
Budincă de orez cu mango și vanilie. Un desert cremos, aromat și exotic
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mango și vanilie. Un desert cremos, aromat și exotic
Sorbet de căpșuni. Un desert rafinat, răcoritor și plin de prospețime
Catine
Sorbet de căpșuni. Un desert rafinat, răcoritor și plin de prospețime
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
useit.ro
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
as.ro
TV Happy
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
MediCOOL
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Spynews
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
DeParinti
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
MediCOOL
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
HelloTaste
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
close
x