De ce își spune Vlad, mai nou, ”Don Apetit”? Răspunsul este cât se poate de simplu

Publicat pe 05.09.2017 la 13:50 Actualizat pe 05.09.2017 la 15:03

Din 4 septembrie, Vlad Gherman este Don Apetit. De ce? Explica el, in prima editie a emisiunii de cooking.

Emisiunea de cooking Happy Channel, pe care o prezintă Vlad Gherman, are un nou nume: ”Don Apetit”. De ce se numește așa? Chiar el ne explică, în prima ediție:

Emisiunea se numește Don Apetit pentru că eu sunt un pofticios și de ce să nu numim așa emisiunea?”.

Și, dacă tot vorbim despre mâncare, iată ce vă propun Vlad și invitata sa, Mihaela, de la siteul laprajiturela.ro.

M-am gândit să fac niște paste carbonara și vreau să trag un semn de alarmă! O să fac rețeta așa cum este ea, la mama ei acasă. Rețeta originală se prepară cu smântână dulce!”, a spus Mihaela.

Care sunt ingredientele și cum se prepară, aflați din clipul de mai jos. Poftă bună! Sau, vizionare plăcută, după caz.


În această toamnă, Vlad Gherman este “Don Apetit”! Din 4 septembrie, de luni până miercuri, de la ora 12.30, telespectatorii Happy Channel vor face cunoștință cu cei mai tari oameni de cooking, de la care pot afla rețete absolut delicioase.

În articolul De ce își spune Vlad, mai nou, ”Don Apetit”? Răspunsul este cât se poate de simplu:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2025. Balanțele se gândesc la viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2025. Balanțele se gândesc la viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Câştigă 10.000 € pe lună şi lucrează doar 8 luni pe an. Amalie munceşte într-un domeniu dominat de bărbaţi
observatornews.ro
Câştigă 10.000 € pe lună şi lucrează doar 8 luni pe an. Amalie munceşte într-un domeniu dominat de bărbaţi
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
a1.ro
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele
HelloTaste.ro
Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele
Ciorbă de burtă. Regina meselor de duminică, în familie
Catine
Ciorbă de burtă. Regina meselor de duminică, în familie
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
useit.ro
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
Ce salariu are un jucător de la naţionala San Marino? Radu Drăguşin câştigă de 280 de ori mai mult
as.ro
Ce salariu are un jucător de la naţionala San Marino? Radu Drăguşin câştigă de 280 de ori mai mult
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
MediCOOL
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Spynews
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
DeParinti
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
MediCOOL
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
HelloTaste
Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
close
x