Happy Channel are REȚETA unei zile perfecte

Publicat pe 15.01.2017 la 19:02 Actualizat pe 15.01.2017 la 19:35

Happy Day”, “Happy Night” si “Happy Weekend” promoveaza COOLtura si aduc la Happy Channel reteta unei zile perfecte.

De luni, 16 ianuarie, emisiunile “Happy Day”, “Happy Night” și “Happy Weekend”, prezentate de Criss, Vlad, Rapha, Anca Țurcașiu și Stephan Pelger promovează COOLtura și aduc la Happy Channel rețeta unei zile perfecte!

Telespectatorii vor avea parte de momente happy și COOLtură la “Happy Day”, de luni până vineri, de la 16:30, la “Happy Night”, de luni până vineri, de la 23:00 și la “Happy Weekend”, de la 15:00, doar pe Happy Channel.

Pentru că este indicat să iubim ce mâncăm și să mâncăm ce iubim, de luni până miercuri, de la 16:30, Vlad vine la “Happy Day” cu rubrica Cooking și gătește cu ingrediente atent alese alături de maeștri în bucătărie.

În fiecare joi și vineri, tot de la 16:30, Anca Țurcașiu este gazda unor interviuri speciale realizate cu personalități remarcabile din România, în cadrul rubricii Tribute de la “Happy Day”.

Luni, marți, miercuri și vineri, de la 23:00, Criss, Vlad și Rapha pun COOL în cultură și vin cu idei pentru activitățile din weekend. Aici, telespectatorii au rezervare la cele mai bune spectacole, concerte și evenimente COOLturale de pe scenele din România.

Joia, la “Happy Night”, de la 23:00, telespectatorii vor afla totul despre ce se poartă și despre cum să se îmbrace, urmărind rubrica de stil alături de Criss și Stephan Pelger.

Cei din fața micilor ecrane vor putea viziona la “Happy Weekend”, în fiecare sâmbătă, de la 15:00, rubricile de stil și de cooking, iar duminicile, de la 15:00, interviurile fascinante de la Tribute, ce aduc numai la Happy Channel povești minunate și artiști de mare valoare.

În articolul

Happy Channel are REȚETA unei zile perfecte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x