Happy Channel, lider de audiență la nivelul întregii zile și în Prime Time. Finalul blockbusterului turcesc "Elita Societății", rezultate spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei

Publicat pe 11.08.2017 la 15:05 Actualizat pe 11.08.2017 la 15:30

Finalul blockbusterului turcesc “Elita Societății”, marcat de audiente spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei.

Joi (10 august), Happy Channel a fost lider de audiență, pe nișa posturilor dedicate femeilor, la nivelul întregii zile. Pe targetul femei, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban, Happy Channel a atins 0,3 puncte de rating și 1,9% cotă de piață. Pe poziția a doua s-a situat TLC, cu 0,2 puncte de rating și 1,2% cotă de piață.

În Prime Time ( intervalul 19.00-23.00), Happy Channel a fost lider de audiență pentru a doua zi consecutivă, înregistrând 0,7 puncte de rating și 2,5% cotă de piață. Locul al doilea a fost ocupat de Acasă TV, care a obținut 0,4 puncte de rating și 1,4% cotă de piață.

Între orele 18:58 și 19:57, episodul din cel de-al treilea sezon “Elif”, difuzat în exclusivitate la Happy Channel, s-a aflat în fruntea clasamentului posturilor pentru femei, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban. În acest interval, Happy Channel a avut 0,6 puncte de share și 2,7% cotă de piață, poziționând Acasă TV pe locul secund ( 0,5 puncte de share și 2,3% cotă de piață).

Happy Channel a continuat să fie lider de audiență și între orele 19.58-22.04. Pe acest tronson, telespectatorii au urmărit finalul serialului turcesc “Elita Societății”, care a atins 1 punct de rating și 3,2% cotă de piață. Pe poziția a doua s-a aflat Acasă TV, obținând 0,4 puncte de rating și 1,4% cotă de piață.

În plus, în intervalul 19.58-22.04, ultimele două episoade din “Elita Societății” au clasat Happy Channel pe poziția a patra în top al channels.

În perioada iunie-august, blockbusterul turcesc “Elita Societății” s-a menținut în principalele preferințe ale publicului, fiind lider de audiență la nivelul nișei dedicate femeilor pe targetul femei 18-49, mediul urban, cu 0,6 puncte de rating și 1,8% cotă de piață. Locul al doilea a fost ocupat de Acasă TV (0,3 puncte de rating și 1,1% cotă de piață).

Începând de luni (14 august), Happy Channel va difuza în exclusivitate cel mai nou blockbuster turcesc ”Iubire și răzbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) . În ziua lansării, telespectatorii vor avea parte de un episod special de trei ore (20:00 – 23:00), iar în mod normal, serialul se va difuza de luni până joi, de la ora 20:00 la ora 22:00.

Din toamnă, Happy Channel pregătește și mai multe surprize! Fii cu ochii pe Happy! :)

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA SRL
10-Aug-17

În articolul

Happy Channel, lider de audiență la nivelul întregii zile și în Prime Time. Finalul blockbusterului turcesc "Elita Societății", rezultate spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x