În culisele iSerialului: Criss se impiedică, un cetățean amabil se oferă să o ajute, fără să șite că totul era o scenă de film

Publicat pe 16.03.2017 la 14:49 Actualizat pe 23.03.2017 la 17:57

Neprevăzut la filmairle iSerialului ”Cand mama nu-i acasa”.

O situație neprevăzută s-a întâmplat la filmările pentru episodul patru al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”. Conform scenariului, la intrarea într-un local, Criss, se împiedică. Partea aceasta o veți vedea în această seară, de la 19.45, în episodul cu numărul patru. Ce nu veți vedea este reacția unui domn cu simț civic, care a sărit să o ajute pe Criss să se ridice.

În această secvență, Miruna era foarte obosită pentru că mersese deja toată ziua pe tocuri, pe jos. Se certase cu tatăl ei și îi înapoiase mașina pe care o primise cadou de la el. La un moment dat, conform scenariului, se împiedică. Când am filmat secvența aceasta, la prima dublă erau trecători prin zonă care au văzut că m-am împiedicat. Un domn foarte drăguț, care a crezut că m-am împiedicat pe bune, a sărit să mă ajute. Toată echipa fiind în restaurant, de unde mă filmau prin geam, iar eu singură afară, nu și-a dat seama că filmam. A fost foarte amuzant! :)”, povestește Criss.

Iată și scena de culise:

iSerialul “Când mama nu-i acasă” se difuzează în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale. Duminica de la 19:00 la 20:00, vor fi difuzate integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune. iSerialul are o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media.

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

În culisele iSerialului: Criss se impiedică, un cetățean amabil se oferă să o ajute, fără să șite că totul era o scenă de film

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x