Irina Margareta Nistor, "Întâlnire fericită" cu Valeriu Andriuță. Cum a luat naștere "Chers Amis", debutul actorului în regie

Publicat pe 19.10.2017 la 16:51 Actualizat pe 19.10.2017 la 17:14

Urmareste interviul cu Valeriu Andriuta, vineri (20 octombrie), in cadrul emisiunii Intalniri fericite, de la Happy Channel.

Cunoscut publicului în special pentru rolul său din filmul „După Dealuri”, care a câştigat trofeul pentru cel mai bun scenariu la Festivalul de la Cannes din 2012, Valeriu Andriuță este invitatul Irinei Margareta Nistor, la "Întâlniri fericite", ediție care se va difuza vineri (20 octombrie), de la ora 12.30, la postul de televiziune Happy Channel.

În cadrul interviului ,pe care i l-a oferit criticului de film Irina Margareta Nistor, îndrăgitul actor a vorbit și despre "Chers Amis", debutul său în regie. “Momentul fericit a fost când sora mea mi-a povestit o întâmplare absolut reală din școala în care mergea unul dintre băieții ei. M-a intrigat ideea asta (....) Era noaptea de Crăciun, m-am așezat și am început să scriu. Vreau să vă spun că din povestea cu wc-ul din școala lu' nepotă-miu nu a rămas decât o frază, două, iar lucrurile au început să vină și să curgă așa de la sine și asta a fost.

Dimineața am citit povestea, i-am citit-o soției mele și mi-a zis: <<nu se poate, tu ai copiat-o de undeva!>>. Zic: <<nu, nu!>>. Nici eu nu înțelegeam atunci de unde au apărut personajele, de ce s-a numit povestea <<Chers Amis>>, eram într-o transă, efectiv.” , a povestit Valeriu Andriuță în cadrul emisiunii prezentate de Irina Margareta Nistor.

Cum a ajuns actorul să colaboreze cu regizorul ucrainean Sergei Loznitsa, dar și ce alte proiecte are în desfășurare, telespectatorii pot afla vineri (20 octombrie), de la ora 12.30, la postul de televiziune Happy Channel, în cadrul emisiunii "Întâlniri fericite". Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Irina Margareta Nistor, "Întâlnire fericită" cu Valeriu Andriuță. Cum a luat naștere "Chers Amis", debutul actorului în regie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x