“Happy Night” revine, luni (4 septembrie), cu un nou sezon la Happy Channel

Publicat pe 04.09.2017 la 17:04 Actualizat pe 04.09.2017 la 18:16

In prima luna a toamnei, la Happy Night vor fi prezenti actori din distributia serialului produs de Ruxandra Ion, “O gramada de caramele”. Fii cu ochii pe Happy!

Cristina Ciobănașu (Criss) și Vlad Gherman revin, începând de luni (4 septembrie), cu un nou sezon “Happy Night” la Happy Channel. În luna septembrie, cei doi prezentatori le-au pregătit telespectatorilor interviuri cu actorii din cel mai așteptat serial al toamnei, “O grămadă de caramele”.

Din 4 septembrie, de luni până vineri, de la ora 22.30, Criss,Vlad și reporterul special Rapha se întorc în fața fanilor cu noi ediții Happy Night.
Cântăreți, prezentatori, dar și protagoniști în serialul “O grămadă de caramele”, care va începe pe 18 septembrie la Happy Channel, Criss și Vlad au vorbit despre proiectul inedit în cadrul emisiunii “Happy Night”.

Este mult mai ușor atunci când eu și Vlad jucăm o poveste de dragoste, având în vedere că noi ne iubim în viața reală. Ne este foarte greu să jucăm scenele în care ne certăm pentru că noi nu ridicăm tonul, nici nu ne certăm, încercăm tot timpul să discutăm lucrurile, nu să țipăm unul la altul, chiar dacă avem puncte de vedere diferite. Ne este destul de greu să jucăm astfel de secvențe, dar totul este despre actorie și dacă telespectatorii nostri sunt mulțumiți și ne plac pe ecrane împreună, asta e tot ce contează.”, mărturisește Criss, în prima ediție “Happy Night”, pe care o puteți urmări, luni (4 septembrie), de la ora 22.30, la Happy Channel.

Vlad a dezvăluit cum a luat naștere marea sa pasiune. “De mic am cochetat cu actoria. Îmi plăcea să povestesc, să gesticulez și să imit persoane. Părinții îmi spuneau că am talent. La vârsta de șapte ani, am început să fac împreună cu sora mea niște filmulețe. După câțiva ani, începusem să facem scenarii. Cred că a fost o lecție importantă pe care am învățat-o atunci din joacă și a fost o lecție care m-a ajutat în ceea ce fac astăzi. Dacă ar fi să-i mulțumesc cuiva, cu siguranță, mama este acea persoană. Ea a fost cea care a avut încredere în mine de la A la Z, mama a fost cea care m-a înscris la casting.”, povestește Vlad Gherman, în cadrul unui material pe care Happy Channel îl va difuza în ediția de marți seara a emisiunii.

În prima lună a toamnei, la Happy Night vor fi prezenți actori din distribuția serialului produs de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

“Happy Night” revine, luni (4 septembrie), cu un nou sezon la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x