FOTO: Noi imagini de pe platourile de filmare pentru primul iSerial românesc! Ce fac Criss și Vlad "Când mama nu-i acasă"

Publicat pe 09.03.2017 la 13:02 Actualizat pe 09.03.2017 la 14:41

Marea premiera a iSerialului, pe 13 martie, la Happy Channel! Primul serial va putea fi urmarit si la Antena 1!

Mai este puțin până la marea premieră a primului iSerial românesc, însă până atunci vă oferim noi imagini de pe platourile de filmare. "Când mama nu-i acasă", producție realizată de Ruxandra Ion, va avea PREMIERA, luni - 13 martie, ora 19:45,la Happy Channel, dar tot atunci, primul episod va putea fi văzut și la Antena 1.

Regia primului serial din România, filmat integral cu telefonul mobil este semnată de Ruxandra Ion și Radu Grigore.

Se lucrează de zor pentru ca totul să iasă perfect și, indiferent, că este zi de sărbătoare sau nu, actorii sunt prezenți la datorie, pe platourile de filmare.

Am aruncat și noi o privire și i-am surprins pe Criss și Vlad alias Miruna și Victor, așa cum se numesc personajele lor, la restaurant.

Muncă, muncă, dar totuși este luna Mărțișorului, așa că și Criss a fost răsfățată cu flori din belșug.

În funcție de scena pe care trebuie să o filmeze, echipa se mută dintr-un loc în altul.


iSerialul de la Happy Channel este un produs de ficțiune experiment, realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, ce va avea o acoperire 360 grade: TV, Online și Social Media.

În cadrul iSerialului “Când mama nu-i acasă”, o producție realizată de Ruxandra Ion, telespectatorii se vor întâlni cu mari actori, dar și cu actori tineri și talentați, reprezentanți ai noii generații, din distribuție făcând parte: Carmen Tănase, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

iSerialul prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste.

Timp de aproximativ 15 minute,începând din 13 martie, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, publicul va urmări povești de viață, drame, bucurii și răsturnări de situații care îi vor ține cu sufletul la gură. Iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune, pe Happy Channel.

iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

FOTO: Noi imagini de pe platourile de filmare pentru primul iSerial românesc! Ce fac Criss și Vlad "Când mama nu-i acasă"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x