PREVIZIUNI. Ce ne așteaptă în săptămâna 29 mai - 4 iunie

Publicat pe 30.05.2017 la 14:38 Actualizat pe 30.05.2017 la 14:43

Principalele recomandari pentru aceasta saptamana!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele sfaturi și recomandări pentru săptămâna cuprinsă între 29 mai și 4 iunie. Află din materialul următor care sunt atuurile, punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
Deschizi o nouă etapă a vieții tale în care independența revine pe ordinea de zi. A te baza pe ceilalți, chiar și pentru un sfat, nu este întotdeauna cea mai bună soluție pentru tine. Ai abilitatea și puterea de a face schimbările dorite și a alege ce este benefic, în fiecare moment. De asemenea, în aceste zile e important să te uiți și să observi cum te manifești în relațiile tale cu cei apropiați, căci e posibil că uneori să te identifici prea mult cu celălalt uitând de ține.

Taur

Chiar dacă ești obișnuit să mergi prin viață ca pe sârmă, acum e o perioadă benefică, în care poți aduce armonia în acele domenii în care există unele aspecte încă neclare. Auto-evaluare ta, clară și sinceră, te ajută să-ți definești valorile și să realizezi ce este cu adevărat important pentru ține. Adaptarea la condițiile și circumstanțele actuale, asupra cărora nu ai control, îți aduce ușurință în restabilirea echilibrului necesar. Dreptatea, sinceritatea și claritatea trebuie să vina de la ține, în primul rând.

Gemeni
Deși în această perioadă acțiunile pe care le ai de întreprins sunt supuse unor anumite riscuri, e important să știi că poți merge mai departe în siguranță, deplin protejat. Ai lângă ține o mulțime de ghizi care te susțin și te fac atent la prezența lor prin mesaje diverse. Păstrează-ți integritatea în relații, mai ales față de ține, și fii încrezător în puterea ta interioară. Chiar dacă ai senzația că unele persoane păr să îți testeze loialitatea, nu te lasă păcălit de situațiile create și bazează-te pe cine ești tu cu adevărat.

Rac
Apar noi posibilități, în aceaste zile, așa că fii atent să nu le ratezi. Cu toate acestea, e posibil ca pe unele dintre ele să nu le vezi cu ochi buni, pentru că nu știi cum ai putea să le gestionezi. De dorit ar fi să lași deoparte frică și îndoielile și să pășești în necunoscut, chiar dacă habar nu ai ce va urma și în ce direcție te va duce drumul. Ai la îndemână toate elementele necesare pentru a transforma această călătorie într-una de vis, plină de succes și împlinire. Încrederea în forțele proprii îți este ghid.

Leu
Abilitatea ta de a observa și gestiona situațiile cu înțelepciune, este la cote ridicate în aceste zile. Oameni dragi ție vin să îți ceară ajutorul sau un sfat, iar tu îi poți ajută cu ușurință și blândețe să descopere în ei răspunsurile mult dorite. Totodată, ai abilitatea de a recunoaște vechi tipare și de a extrage din ele cele mai importante lecții, care îți sunt de un real folos în călătoria ta. Toate acestea sunt instrumente minunate, pe cale le ai la dispoziție și care te susțin în a face cele mai bune alegeri pentru ține, clipă de clipă.

Fecioară
Se creează o conjunctură de împrejurări care îți poate deturna atenția de la ceea ce îți dorești cu cu adevărat. Diferite stări conflictuale te fac să îți pui întrebări cu privire la ceea ce cauți, care sunt valorile pe care le prețuiești și, mai ales, ce te împlinește. Ar fi de dorit să petreci un timp în liniște și să te întrebi care dintre acestea sunt ale tale și care sunt ale altora, căci e posibil să fi preluat mare parte din visele celor din jur. Nu-ți fie teamă, căci puterea de a creă tot ce îți dorești este doar în ține.

Citește aici continuarea!

În articolul

PREVIZIUNI. Ce ne așteaptă în săptămâna 29 mai - 4 iunie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x