HOROSCOP 10 aprilie - BERBEC: Răsturnări de situație în relațiile parteneriale

Publicat pe 10.04.2017 la 08:34 Actualizat pe 10.04.2017 la 08:58

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 10 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Multe răsturnări de situație pot interveni în relațiile parteneriale. Este dificil să stabilești clar niște termeni și condiții de urmat în relațiile cu ceilalți, pentru că fiecare are un alt plan și nimeni nu dorește să-l divulge sincer. Pe de altă parte, lasă evenimentele să-și desfășoare cursul și ferește-te, deocamdată, de planuri mărete alături de partenerul de viață sau de cei din segmentul profesional. În a două parte a zilei, relaxează-te cu o plimbare pe malul unei ape.

Taur
Este o zi foarte animată la serviciu. Treburile de rutină te sâcâie mult, însă înțelept ar fi să acorzi atenția și eforturile necesare fiecărui detaliu. Evită să te gândești prea mult la chestiunile familiale și la discuțiile cu membrii familiei. Altfel riști să-ți scadă randamentul și să muncești în zadar. Pe de altă parte, sănătatea este precară, fiind nevoie de îngrijiri serioase. Sunt posible consultații și analize medicale sau planuri în acest sens.

Gemeni
Se pare că ai nevoie de afecțiunea celor dragi sau măcar de o vorba de duh spusă, pe îndelete de aceștia. Pentru că în ultima vreme au tot fost discuții furtunoase pe teme diverse, discuții în care probabil ai adresat și niscai reproșuri, mai mult sau mai puțin fondate, acum fie persoană iubită, fie copiii îți pot întoarce vorbele și atitudinea pe care ai avut-o față de ei. Observă atent ce se petrece în acest segment de viață și corectează neplăcerile.

Rac
Ești preocupat de aspectele materiale care vizează casă și nevoile membrilor familiei. Posibil să apăra divergente între ceea ce dorești tu să faci și ceea ce îți propun ceilalți. Fii prudent și ține cont și de cele spuse în preajmă ta. Pe de altă parte, rezervă momente în care să stai de vorba pe îndelete cu o rudă dragă sau chiar să vizitezi un loc de suflet din copilărie. Fiecare ban cheltuit în sensul rezolvării treburilor gospodărești sau pentru cineva drag îți face plăcere.

Leu

Ziua îți aduce alături persoane care au nevoie de sfaturile tale. Pentru că ești un exemplu demn de urmat, beneficiezi și de energie astrala din plin, foarte ușor reușești să convingi că filozofia de viață promovată de ține este de mare folos și pentru alții. Totuși ai grijă să eviți exagerările și fii cât mai natural. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să călătorești frecvent, pentru a rezolvă chestiuni personale sau profesionale.

Fecioară
Începutul săptămânii anunța cheltuieli importante, fie pentru ține personal, fie pentru a ajută pe cineva drag. Traversăm o perioadă în care fluctuațiile financiare sunt la ordinea zilei, așa încât rezumă-te la strictul necesar. Ai putea simți un imbold ascuns de a cheltui pe lucruri sau servicii care îți sunt de folos prea puțin sau pe considerentul că sunt la modă. Veniturile obținute dintr-o colaborare cresc încet, dar sigur. Totul este să ai răbdare.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 10 aprilie - BERBEC: Răsturnări de situație în relațiile parteneriale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x