HOROSCOP 10 martie - RAC: Este rost de câștiguri la sfârșitul acestei săptămâni

Publicat pe 10.03.2017 la 08:41 Actualizat pe 10.03.2017 la 10:53

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 10 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Finalul acestei săptămâni aduce chef de distracții și posibilități de a petrece mai mult timp cu persoană iubită sau copiii. Alcătuiește un plan de activități, ținând cont și de propunerile celor dragi. Totuși, neplăceri pot apărea dinspre segmentul profesional sau din cauza unor afecțiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Fii prudent și nu forță notă!

Taur
În familie se conturează treburi gospodărești, dar și discuții aprinse cu cei dragi. Probabil că din cauza unor prieteni sau pentru că tu ești preocupat mult de îndatoririle profesionale ai lăsat în umbră chestiuni familiale importante. Acum este bun prilej de a rezolvă lucrurile și chiar de a-i reuni pe cei dragi la meșe festive, organizate de ține în secret, dar pe gustul tuturor. Cu toții îți vor fi recunoscători.

Gemeni
Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și idei va fi deosebit și util. Profită de faptul că poți discută liber și mai ales că poți obține sfaturi de bună calitate. Unii au nevoie de aprecierile sau criticile tale. Însă abordează totul cu o atitudine calmă, relaxată, dar fii deschis sincer spre problemele celorlalți. Chiar ai șanse să aduci bucurie și intelpciune în viață multora.

Rac
Este rost de câștiguri la sfârșitul acestei săptămâni. Dinspre segmentul profesional vei primi fie salariul, fie o prima, fie cadouri sau favoruri importante. Fii prudent și nu te hazarda în discuții ample sau în cheltuieli care depășesc bugetul disponibil. Cei dragi vor dori să profite de pe urmă veniturilor tale, însă cu măsură ai putea să le oferi câte ceva din preaplinul tău. Apăr informații deosebite vizavi de condițiile de muncă.

Leu
Zilele acestea îți aduc multă energie și dorință de a te implică în tot soiul de activități. Pentru că simțurile extrasenzoriale sunt accentuate, ghidează-te cu încredere după ele. Ai șanse să alcătuiești planuri noi de viitor, să stabilești relații de bună calitate, dar mai ales să găsești soluții deosebite pentru a-ți mari veniturile. Ține pentru ține ideile sau revelațiile din aceste zile, altfel există riscul să-ți fie distorsionate.

Fecioară

Ai nevoie de odihnă și detașare de tumultul cotidian la sfârșitul acestei săptămâni. Posibil totuși să sii solicitat de către sarcinile profesionale sau, cei dragi vor avea nevoie de compania și sfaturile tale. Dozându-ți eforturile și alegând prioritățile vei reuși să depășești totul cu bine. Tensiunile dintre ține și ceilalți sunt accentuate, însă tu ești cel care se transformă.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 10 martie - RAC: Este rost de câștiguri la sfârșitul acestei săptămâni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x