AVERTISMENT de ultimă oră! La ce trebuie să aibă grijă ZODIILE în această săptămână. Specialiștii au făcut ANUNȚUL

Publicat pe 10.04.2017 la 10:47 Actualizat pe 10.04.2017 la 11:00

Ce te asteapta intre 10 si 16 aprilie!

O nouă săptămână a început, iar specialiștii în astrologie au realizat principalele recomandări pentru nativii zodiacului! Află din materialul următor care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești în perioada cuprinsă între 10 și 16 aprilie!

Berbec
Există posibilitatea că în această săptămâna comunicarea să nu fie punctul tău forțe. Fie nu exprimi clar ceea ce gândești sau îți dorești, fie refuzi să asculți cu adevărat, preferând să auzi doar ce vrei și nu ce are celalat de spus. Indiferent în care dintre cele două situații te afli, cheia pentru rezolvarea acestei situații este la ține. De multe ori întrebările te pot scoate din impas și îți pot deschide alte posibilități, mai ales în astfel de contexte, în timp ce judecată, pozitivă sau negativă, te ține captiv într-un punct de vedere fix. Ce alegi, în acest moment?

Taur
Zilele acestea, acordă o mai mare atenție sănătății tale. Fie că este vorba de corp, minte sau spirit, e necesar că tu să fii conștient de acea parte care a fost mai neglijată în ultimul timp. Fă sport, odihnește-te și asigură-i corpului o dietă sănătoasă și bogată în nutrienți. De asemenea, e posibil că unele relații să aibă nevoie a fi hrănite, armonizate și vindecate. Indiferent despre ce domeniu este vorba, alege în aceste zile să fii echilibrat și conectat la fluxul vieții. Încărca-te cu energie și pornește la drum cu forțe noi.

Gemeni

Visele tale încep să se materializeze, aducându-ți un plus de încredere că te afli pe drumul cel bun. Acum e o perioadă propice pentru a-ți armoniza relațiile, a începe proiecte noi sau de a finaliza unele mai vechi. Beneficiile muncii tale încep să capete contur, iar tu te bucuri de apreciere, susținere și rezultate palpabile. Oamenii se simț inspirați în prezența ta și e posibil chiar să-ți solicite sfatul, căci ești un exemplu demn de urmat. Nu uită să îți acorzi timp pentru a te răsfață, a ieși în natură și a face acele lucruri care îți bucură sufletul.

Rac

Încotro îți îndrepți atenția, acolo este toată energia și puterea ta. Către ce alegi să-ți îndrepți atenția în acest moment? Insecuritate financiară, relații, greutate, statut social sau felul în care arăți? Toate acestea nu fac altceva decât să te îndepărteze de la adevărată ta esența, de la ce ești tu cu adevărat. Cum ar fi dacă te-ai preda, dacă te-ai lasă ghidat de către Spirit, de Divinitate? Centrează-te și vei găsi cu ușurință direcția spre care să te îndrepți. Amintește-ți că intuiția este busolă ta, chiar dacă uneori ți se pare că te îndruma într-o direcție incertă.

Leu

Deși, de multe ori, solitudinea este binevenită, o prelungire excesiva a acestei stări poate duce la izolare și separare. Ar fi de dorit să fii cumpătat și să echilibrezi perioadele în care socializezi și stai în preajmă celor dragi, cu momentele de singurătate, petrecute doar cu ține însuți. E posibil că în această perioadă să fii asaltat de tot felul de gânduri, așa că ieși în lume, petrece-ți timpul alături de prieteni sau familie și bucură-te de aceste momente minunate, în care simți că ești conectat cu ceilalți. Ești iubit ... și niciodată singur.

Fecioară

Săptămâna această îți aduce multe daruri neașteptate, care se revarsă asupra ta că un torent nestăvilit. Prosperitate, sănătate, dorințe împlinite, noroc... un adevărat corn al abundenței. Cu toate acestea, mesajul acestei cărți îți transmite că adevărată ta valoare nu sălășluiește în ceea ce ai, indiferent de câtă abundență ai în viață, ci vine din cine ești, cât de autentic îți trăiești viață și cât de multă iubire ești dispus să împărtășești. Lucrurile de ordin material vin și pleacă, dar esenta fiintei tale ramane neschimbata in profunzimea ei.

Citește aici continuarea!

În articolul

AVERTISMENT de ultimă oră! La ce trebuie să aibă grijă ZODIILE în această săptămână. Specialiștii au făcut ANUNȚUL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x