HOROSCOP 13 februarie - TAUR: Capitolul amoros îți da bătăi de cap

Publicat pe 13.02.2017 la 08:12 Actualizat pe 13.02.2017 la 08:43

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru 13 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 13 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Se pare că primești sarcini de lucru complexe astăzi, la serviciu. Mai ales de la colege, dacă îți sunt superioare ierarhic. Ușor se poate ajunge la tensiuni în relațiile de muncă, la muncă multă, cu responsabilități mari. Până la urmă, totul depinde de ține cum abordezi situațiile ivite. Ai încredere că ai toate șansele să te descurci excelent.

Taur
Capitolul amoros îți da bătăi de cap. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi ție au cu totul alte treburi sau te solicita numai pentru doleanțele lor personale. Ar fi bine să te iubești mai mult pe ține, să ai mai multă încredere în ține și astfel vei observă că și ceilalți vor veni spre ține plini de iubire și recunoștință.

Gemeni
Astăzi, gândurile te vor purta spre figurile autoritare din familia ta, cum ar fi un părinte, o rudă oameni care au lăsat amprente importante asupra vieții tale. Minunat este că sfaturile lor, chiar dacă ți le-au oferit undeva, cândva ți le vei aminti, constatând că îți sunt de folos și acum, în diverse situații. Totuși evită să devii prea nostalgic! Echilibrul este cuvântul de ordine.

Rac
Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distante scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolvă chestiuni profesionale. Fii prudent la drum! Mentalul este tensionat, fiindu-ți dificil să relationezi cu ceilalți. Ferește-te de discuții importante și de luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Spre seară, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Leu

Energia vitală este fluctuantă, așa încât este bine să-ți dozezi eforturile și mai ales să fii prudent la felul în care te alimentezi. Gândurile îți sunt îndreptate spre posibilitățile financiare, pe care le ai la locul de muncă. Deocamdată este o perioadă în care ești îndemnat în mod subtil să-ți îndrepți atenția spre partea imaterială a vieții cotidiene.

Fecioară
Ar fi bine să te oprești din tumultul vieții cotidiene și să te gândești numai la realizările tale de până acum. Concluziile obținute astăzi te vor ajută să abordezi altfel evenimentele în care ești implicat și relațiile cu ceilalți. Bucură-ți sufletul cu o plimbare prin locurile preferate, cu un film bun sau pur simplu observă-i pe ceilalți cum își desfășoară activitățile.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 13 februarie - TAUR: Capitolul amoros îți da bătăi de cap

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x