HOROSCOP 13 martie - BERBEC: Schimbări importante. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare sau de o cerere în căsătorie

Publicat pe 13.03.2017 la 08:15 Actualizat pe 13.03.2017 la 08:40

Specialistii au realizat principalele previziuni pentru 13 martie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 13 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Se prefigurează schimbări importante în plan relațional. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare, de asociere în afaceri, o cerere în căsătorie sau măcar o propunere de logodnă. Există și posibilitatea renunțării la unele relații vechi care nu mai funcționează corect. Renunță fără resentimente la situațiile parteneriale nepotrivite și deschide-ți sufletul pentru noutăți. Gândește-te la relații deosebite în care să te pui în valoare.

Taur
Fii atent la sănătate, pentru că sunt posibile probleme serioase mai ales la sistemul renal și la coalana vertebrală. Dozează-ți eforturile și la nevoie cere ajutorul celorlalți pentru treburile planificate. Se conturează un nou început în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbarea condițiilor de muncă, despre abordarea unei activități noi sau chiar a unui nou loc de muncă. Testează terenul, adună informații și abia peste câteva zile decide în consecință.

Gemeni
Foarte animat este sectorul sentimental. Sunt posibile discuții aprinse cu persoană iubită, copiii sau cu persoanele mai tinere decât ține. Totuși, cu puțin efort și bunăvoință vei ajunge să te înțelegi bine cu toată lumea. Secretul reușitei constă în a avea răbdare să asculți și părerile altora, să le respecți și să eviți critică fără rost. Se prefigurează schimbări importante, cu efecte pe termen lung la capitolul amoros.

Rac
Sunt posibile multe schimbări în casă și familie. Ziua îți aduce șanse deosebite de a te ocupă cu succes de treburile gospodărești și de a stă de vorba cu membrii familiei. Reamenajează spațiul de locuit, repară tot ce trebuie, aprovizionează cămara cu alimente și alcătuiește și o lista cu prioritățile gospodărești pentru următoarele săptămâni. Cei dragi îți vor susține demersurile, ba chiar îți vor oferi idei și sfaturi bune.

Leu
Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt importante astăzi. Poți demară un program de instruire personală sau profesională, poți susține examene, probe sau interviuri, comunicarea fiind un atu de care ar trebui să profiți din plin. Însă folosește cuvinte alese, gesturi naturale și exprimă-ți sincer punctele de vedere. De asemenea, multitudinea de informații care te înconjoară îți oferă idei bune pentru a rezolvă diverse.

Fecioară

Totul roieste în jurul banilor. Se pare că va trebui să cheltuiești sume consistente, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturile celor dragi. Tendința de a cheltui este mare și ar trebui controlată. De reținut că există persoane în preajmă ta care doresc în secret să profite de pe urmă câștigurilor tale. Fii prudent și chibzuiește orice cumpărătura sau plată! Rezervă-ți momente liniștite și planifica-ți bugetul pentru următoarele patru sapatamani.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 13 martie - BERBEC: Schimbări importante. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare sau de o cerere în căsătorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x