HOROSCOP 13-19 februarie. Care este AVERTISMENTUL specialiștilor pentru această săptămână

Publicat pe 13.02.2017 la 13:13 Actualizat pe 13.02.2017 la 13:21

Specialistii au realizat principalele previziuni pentru saptamana cuprinsa 13 si 19 februarie.

Specialiștii în astrologie au realizat câteva sfaturi și recomandări pentru nativii zodiacului pentru perioada cuprinsă între 13 și 19 februarie. Află care sunt atuurile tale și de ce trebuie să te ferești în această săptămână!

Berbec
În aceste zile, deși poate părea provocator, ți se aduc în prim plan neadevărurile, negările, gândurile și cuvintele fără conținut în unele zone imoprtante ale vieții tale. Dacă nu ai fost onest în unele situații, acum e timpul să faci anumite modificări și să restabilești ordinea, căci, în ciudă faptului că poți avea un succes iminent, prețul ce urmează a fi plătit e cu mult peste ceea ce vezi tu. De asemenea, fii atent la cum vorbești și ce spui despre ține și cât de mult credit îți acorzi. E timpul să îți reanalizezi poziția și să-ți acorzi mai mult credit pentru ceea ce poți face.

Taur
Pentru ține ar fi benefic că în această perioadă să îți îndrepți atenția către latură materială a vieții tale. Ai devenit hipnotizat de ideea că această este singură ta realitate? Crezi că bogăția înseamnă doar acumularea de bunuri materiale? Fii atent la ceea ce-ți dorești să obții, căci la final s-ar putea să nu vrei să plătești prețul, pentru ce ai primit. Atunci când nu primești tot ce ți-ai dorit, e bine să știi că ceva mult mai bun este pe cale să apăra în viață ta, iar dezamăgirea și deziluzia sunt o cale de a te întoarce la esența ființei tale.

Gemeni
E momentul potrivit să te axezi pe proiecte noi, căci creativitatea, în toate formele sale, este la cote înalte pentru ține, acum. Fii conștient de ceea ce gândești și creezi, și începe să alegi din acest spațiu. Pe de altă parte, devii un exemplu viu pentru cei din jurul tău și îi inspiri, prin puterea ta. Nu uită de toate acele idei care au rămas la stadiul de vise, de pasiunile tale, de hobby-urile pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai lăsat deoparte pentru alte lucruri aparent mai importante. Succesul este consecință a ceea ce pui în practică clipă de clipă.

Rac
Ar fi de dorit să te uiți mai atent la dorință ta nestăvilită de a ține toate lucrurile din jurul tău sub supraveghere. Această activitate este atât neproductiva, cât și obositoare, și chiar e posibil să pierzi unele oportunități importante. Poți încerca să accepți ajutorul de care ai nevoie, căci altfel nu îți vei putea atinge cu adevărat scopurile propuse. Pur și simplu nu ai altceva de făcut decât să alegi să ceri sprijin, și să-ți permiți să-l și lași să vina către ține. Rezultatele nu se vor lasă mult așteptate și chiar vei avea și timpul necesar pentru a te bucură de ele.

Leu
În această săptămâna ai oportunitatea de a redescoperi care este adevărată forță creatoare, care generează tot ce există. Falsă impresie că deții controlul asupra a ceea ce se întâmplă în viață ta te face să acționezi dintr-un spațiu limitat, lipsit de prea multe variante. Restabilește legătură cu sursă creativă și deschide ușă pentru nou. Tot se întâmplă în această perioadă, indiferent cum ți se pare, are un scop precis – acela de a te aduce mai aprope de împlinirea dorințelor inimii tale și de a fi cu adevărat recunoscător pentru ce ai în prezent.

Fecioară
În aceste zile poți fi pus față în față cu unele temeri pe care le ai în ceea ce privește îngrijorarea de a nu fi respins de către unele persoane din viață ta. Dacă îți dorești să descoperi sursă acestei neliniști îți poți adresă câteva întrebări care să te ghideze în a descoperi momentul și vârstă la care a apărut prima data și, mai ales, cum vezi lucrurile acum, că adult. Dorință de a te ascunde în spatele unor artificii menite să creeze o altă viziune a societății asupra ta nu îți sunt de nici un folos în această situație. Fericirea o poți găsi în pace, armonie și încrederea în ține.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 13-19 februarie. Care este AVERTISMENTUL specialiștilor pentru această săptămână

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x