Horoscop 15 februarie 2018. Nu le poți avea pe toate: și bani, și liniște, și iubire. Iată care sunt zodiile avertizate

Publicat pe 14.02.2018 la 12:47 Actualizat pe 14.02.2018 la 12:56

Horoscopul zilei de 15 februarie 2018 arată destul de echilibrat: o zi bună la serviciu și în plan personal pentru multe dintre zodii. Există, însă, și nativi care vor trebui să fie mai atenți, căci astrele nu le-au pregătit numai lucruri bune.

ZODIA Berbec

Daca intentionati sa demarati o afacere sau un proiect nou, puteti fi optimist. Aveti sanse sa gasiti cea mai buna cale de a va pune planurile in aplicare si de a obtine sustinere financiara. In ceea ce priveste sanatatea nu se intrevad probleme deosebite, dar va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei.

ZODIA TAUR

Se anunta o zi deosebit de placuta, mai ales in plan sentimental. Nu este exclus sa discutati despre o eventuala casatorie. In ceea ce priveste banii, chiar daca situatia actuala nu va incanta, puteti conta pe sprijinul unei persoane apropiate. Atentie la tendinta de a neglija chestiuni importante in activitatea profesionala si in afaceri!

ZODIA GEMENI

In prima parte a zilei s-ar putea sa intampinati mici dificultati financiare, dar sunt sanse sa le depasiti destul de repede. Contextul astral de azi este favorabil activitatilor artistice. Talentul, creativitatea si originalitatea va pot ajuta sa va faceti remarcat in societate. Va recomandam sa nu neglijati problemele familiale.

ZODIA RAC

S-ar putea ivi sansa sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, cu experienta in afaceri, care este dispusa sa va invete cate ceva. S-ar putea ca aceasta intalnire sa va stimuleze sa faceti planuri indraznete. Daca sunteti perseverent si aveti rabdare, puteti reusi tot ce v-ati propus.

ZODIA LEU

Se anunta o zi obositoare, cu multa alergatura, dar rezultatele eforturilor depuse pot fi deosebite. Se pare ca va pregatiti pentru o calatorie in interes profesional sau de afaceri, care ar putea reprezenta un mare pas inainte in cariera. Partenerul de viata va incurajeaza. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

ZODIA FECIOARĂ

S-ar putea sa va preocupe finalizarea unei lucrari de reparatii sau modernizare in locuinta. O persoana apropiata ar putea fi dispusa sa va ajute cu bani, dar va incerca sa-si impuna ideile. Va sfatuim sa evitati o cearta, pentru ca riscati sa rupeti relatiile! In general, azi ar fi bine sa evitati orice discutie in contradictoriu.

ZODIA BALANȚĂ

Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema legata de locuinta. Daca v-ati propus sa cumparati o locuinta noua, azi s-ar putea sa descoperiti o oportunitate care corespunde dorintelor si posibilitatilor dumneavoastra. Este posibil ca o femeie mai in varsta din familie sa se opuna planurilor dumneavoastra, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va lasati influentat.

ZODIA SCORPION

Se intrevede o zi buna pe plan profesional si in afaceri, dar si in viata personala si sociala. In prima parte a zilei sunteti plin de energie si reusiti sa-i mobilizati pe cei din jur. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa profitati de ideile originale care pe care le aveti astazi. Aveti posibilitatea sa faceti planuri de viitor pe termen lung.

ZODIA SCORPION

Se intrevede o zi buna pe plan profesional si in afaceri, dar si in viata personala si sociala. In prima parte a zilei sunteti plin de energie si reusiti sa-i mobilizati pe cei din jur. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa profitati de ideile originale care pe care le aveti astazi. Aveti posibilitatea sa faceti planuri de viitor pe termen lung.

ZODIA SĂGETĂTOR

In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa gasiti o solutie originala pentru o problema profesionala. Nu ar fi de mirare ca unii colegi sa devina invidiosi si sa inceapa sa va barfeasca. Dupa-amiaza s-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va faca reprosuri nemeritate. Va recomandam sa nu va lasati provocat.

ZODIA CAPRICORN

S-ar putea sa incepeti un proiect nou, la care va ganditi de ceva vreme. Aveti toate sansele ca proiectul sa reuseasca si sa va aduca beneficii frumoase. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu provocati discutii in contradictoriu.

ZODIA VĂRSĂTOR

Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti castiguri suplimentare. O persoana apropiata ar putea sa va propuna sa colaborati intr-o afacere sau sa va ofere un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu acceptati oferta pana cand nu o analizati cu atentie. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

ZODIA PEȘTI

Este o zi buna pentru a pune bazele unor colaborari sau asocieri si pentru a lua decizii in privinta unor contracte sau investitii. In plan sentimental, totul ar trebui sa decurga fara probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va recomandam sa respectati parerile celorlalti.

Sursa: eastrolog.ro

În articolul

Horoscop 15 februarie 2018. Nu le poți avea pe toate: și bani, și liniște, și iubire. Iată care sunt zodiile avertizate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x