HOROSCOP 15 februarie - GEMENI: Azi este o zi în care poţi da marea lovitură a vieţii tale

Publicat pe 15.02.2017 la 07:47 Actualizat pe 15.02.2017 la 08:16

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 15 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 15 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec

Tentatia de a privi in ograda vietii celorlalti este mare si paguboasa. Oricat ai incerca sa gasesti aprecieri, daca nu te apreciezi tu pe tine, ceilalti te vot trata exact cum te tratezi tu pe tine. Sunt posibile tensiuni si discutii surde cu toata lumea intalnita astazi, insa depinde numai de tine cum privesti lucrurile.

Taur

Se pare ca este o zi aglomerata la serviciu, dar si acasa te asteptata treburi pe care le poti rezolva numai tu. Stabileste atent prioritatile, deoarece exista riscul sa iti risipesti energia vitala si timpul in activitati inutile sau care mai suporta amanare. Ai grija si la sanatate, pentru ca se pot evidentia afectiuni. Rezista tentatiei de a folosi remedii la intamplare.

Gemeni

Esti pus pe sotii, iar aventura este la mare cautare pentru tine. Cei dragi iti pot diminua elanul distractiv, pe motiv ca aveti de discutat subiecte importante. Sunt momente bune pentru a alcatui planuri de calatorie sau de studii comune, de genul hobby. Antreneaza-i pe ceilalti in activitati recreative si tine cont si de propunerile celorlalti.

Rac

O zi potrivita pentru activitati domestice, dar lucrurile pot iesi exact pe dos fata de ce iti propui tu la inceputul zilei. De aceea lasa loc si factorului neprevazut si adapteaza-te situatiilor care intervin. Spre finalul zilei vei constata ca de fapt ai rezolvat multe si chiar mai bine decat te-ai gandit. Ai incredere ca providenta te ajuta neconditionat.

Leu

Multe persoane din anturajul apropiat vor veni in preajma ta din varii moive. Unii vor dori sa iti ceara sfaturi, altii au chef de discutii banale, iar altii, pur si simplu vor sa se bucure de farmecul tau nativ, care astazi este accentuat. Totusi nu te lasa dus de valul admiratiilor si evita sa vorbesti prea mult. Exista riscul sa povestesti amanunte despre tine, iar altii sa le inteleaga gresit.

Fecioară

Sunt accentuate temerile privitoare la veniturile tale din activitatea desfasurata la locul de munca. Discutiile pe marginea salarizarii si a conditiilor de lucru, cu persoanele din anturajul profesional sunt importante, de aceea ar fi bine sa iei aminte la tot ce se vehiculeaza in preajma ta. Ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile si datoriile.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 15 februarie - GEMENI: Azi este o zi în care poţi da marea lovitură a vieţii tale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x