HOROSCOP 15 mai - GEMENI: În plan profesional, apar tot soiul de situații inedite

Publicat pe 15.05.2017 la 08:30 Actualizat pe 15.05.2017 la 08:36

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 15 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Indiferent în ce companie te vei află astăzi vei fi nevoit să participi activ la dezbateri și activități comune cu alții. Pentru că ești destul de reticent la tot ce vine din parte altora și mai ales îți este dificil să te implici atât în discuții, cât și în evenimentele ivite este posibil că persoanele din anturajul tău să-și schimbe părerea despre ține. Însă, ceilalți chiar vor să le fii alături și să se bucure de farmecul tău.

Taur
Ziua este favorabilă preocupărilor intelectuale și discuțiilor filozofice. Încet, dar sigur îți schimbi sistemul valorilor morale și spirituale după care te-ai ghidat până acum. Minunat este că ai de-a face cu oameni erudiți, de la care ai ce să înveți și care te ajută să vezi viață și evenimentele ei, într-o alte lumina. Fii deschis sufletește și informează-te cât mai mult, dar de la surse de bună calitate.

Gemeni
În plan profesional, apar tot soiul de situații inedite, care presupun asumarea unor responsabilități majore. Însă, imediat cum apare o astfel de situație se vorbește și de plată aferentă. De aceea, astăzi te gândești mai întâi la câștigurile pe care le poți obține din orice efort depus în câmpul muncii. Pe de altă parte ai idei bune pentru planuri de investiții pe termen lung. Dar să ai în vedere și achitarea facturilor curente.

Rac
Evenimentele zilei te vor implică în relații cu ceilalți. Sunt posibile divergente de opinie, de crez, dar sunt momente pasagere. Pe de altă parte ar fi bine dacă ai reuși să privești obiectiv, atât la relația cu partenerul de viață, cât și la relațiile cu partenerii profesionali. Vei oberva că unii îți sunt loiali, te respectă și te sprijină necondiționat. Alții, însă, au interese personale ascunse și profită de pe urmă generozității și puterii tale.

Leu
Se pare că ți-ai propus să rezolvi astăzi toate treburile restanțe, atât acasă, cât și la serviciu. Este adevărat că ai multe de făcut, însă sporul și energia ta vitală lasă de dorit. Selectează prioritățile și temperează-ți elanul de a munci peste măsură. Afecțiunile specifice sistemului circulator se pot accentuă. Chiar ai nevoie de odihnă, liniște și dietă corespunzătoare.

Fecioară
Este rost de discuții importante cu persoană iubită și copiii. Pe lângă activitățile distractive plănuite mai demult alături de cei dragi, astăzi poți află lucruri interesante atât despre relația ta cu aceste persoane, cât și despre asteptările lor vizavi de ține. Vorbește liber, sincer, spune-ți păsurile și ascultă atent ce îți spun interlocutorii tăi. Spre seară, revarsă-ți veselia și bună dispoziție în anturajul apropiat.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 15 mai - GEMENI: În plan profesional, apar tot soiul de situații inedite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x