HOROSCOP 15-21 mai. Avertismentul specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 15.05.2017 la 15:24 Actualizat pe 15.05.2017 la 15:34

Principalele previziuni ale saptamanii!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele recomandări pentru perioada cuprinsă între 15 și 21 mai. Află care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești în această săptămână!

Berbec
În față ta se deschide o perioadă nouă, în care să îți pui ordine în idei, și să-ți aliniezi intențiile la adevărată sursă de putere, cea Divină. Atunci când ești centrat și în deplin acord cu ceea ce-ți dorești, Universul îți vine în întâmpinare punându-ți la dispoziție toate resursele necesare. Întâlnești oamenii de care ai nevoie, iar timpul pare să fie de partea ta. Ai încredere că vei obține exact ce îți este mai de folos și detașează-te de rezultatul final, evitând astfel dezamăgirea.

Taur

În zilele care urmează, comunicarea este punctul către care e necesar să-ți îndrepți atenția. Folosește cuvinte pozitive, care poartă cu ele o energie benefică, atât pentru ține cât și pentru cei din jurul tău, iar în schimb, vei primi manifestarea acelei energii în formă fizică. De asemenea, acordă atenție corpului tău și observă ce cuvinte folosești atunci când te referi la el. Lăuda-i sănătatea și frumusețea, și evită să-l mai critici pentru că nu este “asa cum ai vrea tu”. E timpul pentru o abordare pozitivă în ceea ce te privește, iubirea de șine fiind necesar a fi manifestată.

Gemeni
Ce ar fi să arunci o privire asupra modului în care te porți cu ține sau cu ceilalți, și să observi în ce momente nu ești pe deplin onest în aceste relații? Ți-e teamă că ai putea fi dat la o parte, că cineva va renunță la ține? Evită să te ascunzi în spatele aparențelor și al măștilor, și lasă-te să fii tu. Dacă continui să faci ce ai făcut și până acum, vei avea aceleași rezultate fără a descoperi ceva nou. Începe prin a face unele lucruri mărunte într-un mod diferit, iar apoi poți trece cu ușurință la a face acele schimbări pe care le simți necesare.

Rac
Începi să vezi cu ușurință dincolo de ce poate mintea ta să perceapă într-o situație și, mai ales, să observi care este scopul acesteia. Important este încerci mereu să privești mai departe de ceea ce “stii”, de orice judecată sau punct de vedere, și să ai răbdare că adevărul să ți se dezvăluie. Nu uită că în orice context, “bun” sau “rau”, există un plan divin care așează lucrurile în cea mai potrivită formă. Dacă te simți confuz, poți alege să vobesti cu cineva care are abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu, acolo unde tu nu reușești.

Leu

Poți fi pus în situația de a-ți manifesta onestitatea prin intermediul cuvintelor pe care le rostești, rezultatele arătându-ți cât este de important acest lucru. Rămâi devotat și loial drumului pe care l-ai ales și evită, pe cât posibil, să te lași prins în capcană compromisurilor minții. Chiar dacă poți avea impresia că pierzi ceva, nu uită că ce este pentru tine, e pus de-o parte, în siguranță. De asemenea, petrece mai mult timp în compania persoanelor care te fac să te simți bine și cu care poți discută liber despre preocupările tale.

Fecioară

Perioadă care a trecut poate să-ți fi părut mai agitată și haotică. Toată această agitație mentală și fizică nu este benefică pentru ține, cel mult te consumă și te transformă într-un fel de robot. Relaxează-te și acordă-ți mai multă atenție, căci e posibil să ai unele scăpări de care mai târziu îți poate părea rău. Toate acele lucruri pe care le ai de făcut sunt tot acolo, și te poți întoarce la ele oricând, pentru a le gestiona în liniște și cu claritate. Doar cu o mintea limpede vei ști exact ce și cum ai de făcut.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 15-21 mai. Avertismentul specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x