HOROSCOP 16 februarie - RAC: Segmentul amoros este sensibil, se pot declanșa conflicte lungi

Publicat pe 16.02.2017 la 07:50 Actualizat pe 16.02.2017 la 08:09

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 16 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 16 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Te preocupa aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere pot apărea temeri diverse, însă mai întâi analizează atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi și ce posibilități financiare ai la dispoziție deocamdată. Orientează-te să achiți facturi, taxe, datorii bănești sau, în funcție de situație, colaborează cu instituțiile financiare pentru a află noutăți finaciare sau posibilități de dezvoltare în afaceri.

Taur
În relațiile parteneriale apăr schimbări. În cazul relației cu partenerul de viață, acesta va dori că de acum înainte să-ți asumi ceva mai multe responsabilități ale vieții în doi. În relațiile profesionale se vor rediscuta activitățile sau proiectele comune, evidențiindu-se aspectele care funcționează defectuos și ce anume s-a realizat parțial sau deloc. Fii prudent, pentru că spiritele se pot încinge de la banalități.

Gemeni
Ți-ai propus să rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, însă elanul lasă de dorit. În prima parte a zilei sunt șanse bune de a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Însă după orele amiezii, energia vitală fluctuează. Se recomanda prudența și dozarea eforturilor. La nevoie roagă un coleg de încredere să te ajute. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, pentru că rezultatele pot fi eronate.

Rac
Segmentul amoros este sensibil astăzi, astfel că pot apărea, de la teme banale, discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte lungi. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Cei dragi doresc, în taină, să profite cât mai mult de pe urmă veniturilor sau moștenirilor tale. Cum se descurcă peștele în apa, așa ar trebui să procedezi și tu cu ceilalți deocamdată.

Leu
Foarte animate sunt relațiile cu membrii familiei. Astăzi ție îți stă în puteri să aplanezi orice disensiune și se readuci linsitea și armonia în casă. Controlează-ți reacțiile, fii răbdător cu ceilalți, pentru că aceștia nu pot ține pasul cu ține nici mental, nici că viteaza de reacție fizică. Și tu și ceilalți aveți intenții bune unii față de alții, doar că metodele și mijloacele folosite sunt nepotrivite.

Fecioară

Multă lume dorește să vorbească astăzi cu ține. În prima parte a zilei ești comunicativ, deschis la nevoile celorlalți, însă probabil că atât energia altora care vine spre ține, cât și eforturile mentale pe care ești nevoit să le faci pentru a dialoga cu ei, te vor obosi destul demult spre amiază. Pe cât posibil selectează-ți anturajul și vorbește strictul necesar. Seară îți aduce alinare alături de cei dragi.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 16 februarie - RAC: Segmentul amoros este sensibil, se pot declanșa conflicte lungi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x