HOROSCOP 17 iunie - LEU: Restricționează-ți cheltuielile și bucură-te de ceea ce ai!

Publicat pe 17.06.2017 la 08:43 Actualizat pe 17.06.2017 la 08:59

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 17 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Odihnă ar trebui să fie ocupația de bază la sfârșitul acestei săptămâni. Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și dozează-ți eforturile. Meditațiile interioare, desprinderea de cotidian și zonele liniștite te ajută mult. O discuție de taină cu cineva din familie îți aduce informații utile fie în plan personal, fie în plan profesional. Totuși ferește-te de a vorbi prea mult!

Taur
Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu prieteni, dar și cu persoane din anturajul profesional. Rezumă-te la discuții banale, de larg interes. Este păgubos acum să vorbești despre ține sau să încerci să dai sfaturi. Riscul de a te pierde în acțiuni inutile, consumatoare de energie și bani este mare. Rezervă-ți momente pentru a contemplă viață și minunățiile ei. Asta te liniștește și te bucură deopotrivă.

Gemeni
Cu toate că ești orientat spre ține și doleanțele tale personale, la finalul acestei săptămâni vei fi nevoit să participi la tot soiul de evenimente fie acasă, printre neamuri, fie în domeniul profesional printre șefi și colegi de muncă. Mulți te vor bagă în seamă, vor dori sfaturi și-ți vor aduce laude. Alții însă vor încerca să te provoace ori din amuzament, ori din dorință ascunsă de a-ți strică reputația publică.

Rac
Profită de zilele acestui weekend și rafinează-ți mintea și sufletul cu acțiuni culturale, de genul vizionarea unor spectacole de teatru, concerte de muzică, vizite la târguri de sezon sau participând la seminarii filozofice de scurtă durată. Tensiunile interioare vor dispărea că prin minune dacă depui eforturi serioase de a te cufundă numai în gânduri pozitive și a vedea numai partea plină a paharului vieții tale.

Leu
Posibil să te preocupe în mod special aspectele materiale ale vieții cotidiene. Cu toate că dispui de suficiențe surse de trai, din când în când te cuprind frământările sufletești vizavi de bani, bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Privește dincolo de aparențe, deoarece există detalii importante care ți se vor revela numai în acest fel. Însă, restricționează-ți cheltuielile și bucură-te de ceea ce ai.

Fecioară
Privește la felul în care se desfășoară relațiile cu ceilalți. Posibil să descoperi neplăceri, scopuri ascunse sau să-ți dai seamă că de fapt ai nevoie de alți oameni alături de care să-ți duci la bun sfârșit planurile de viață. Totuși, deocamdată adună informații, stai de vorba cu ține însuți și abia apoi decide în consecință. Vorbește puțin, selectează acțiunile comune cu ceilalți și rezervă-ți momente de solitudine.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 17 iunie - LEU: Restricționează-ți cheltuielile și bucură-te de ceea ce ai!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x