HOROSCOP 18 iunie - FECIOARĂ: Descoperi neplăceri, scopuri ascunse sau realizezi că ai nevoie de alți oameni alături de tine

Publicat pe 18.06.2017 la 00:54 Actualizat pe 18.06.2017 la 01:04

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 18 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Odihnă ar trebui să fie ocupația de bază la sfârșitul acestei săptămâni. Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și dozează-ți eforturile. Meditațiile interioare, desprinderea de cotidian și zonele liniștite te ajută mult. O discuție de taină cu cineva din familie îți aduce informații utile fie în plan personal, fie în plan profesional. Totuși ferește-te de a vorbi prea mult!

Taur

Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu prieteni, dar și cu persoane din anturajul profesional. Rezumă-te la discuții banale, de larg interes. Este păgubos acum să vorbești despre tine sau să încerci să dai sfaturi. Riscul de a te pierde în acțiuni inutile, consumatoare de energie și bani este mare. Rezervă-ți momente pentru a contemplă viață și minunățiile ei. Asta te liniștește și te bucură deopotrivă.

Gemeni

Cu toate că ești orientat spre tine și doleanțele tale personale, la finalul acestei săptămâni vei fi nevoit să participi la tot soiul de evenimente fie acasă, printre neamuri, fie în domeniul profesional printre șefi și colegi de muncă. Mulți te vor bagă în seamă, vor dori sfaturi și-ți vor aduce laude. Alții însă vor încerca să te provoace ori din amuzament, ori din dorință ascunsă de a-ți strică reputația publică.

Rac

Profită de zilele acestui weekend și rafinează-ți mintea și sufletul cu acțiuni culturale, de genul vizionarea unor spectacole de teatru, concerte de muzică, vizite la târguri de sezon sau participând la seminarii filozofice de scurtă durată. Tensiunile interioare vor dispărea că prin minune dacă depui eforturi serioase de a te cufunda numai în gânduri pozitive și a vedea numai partea plină a paharului vieții tale.

Leu
Posibil să te preocupe în mod special aspectele materiale ale vieții cotidiene. Cu toate că dispui de suficiențe surse de trăi, din când în când te cuprind frământările sufletești vizavi de bani, bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Privește dincolo de aparențe, deoarece există detalii importante care ți se vor revela numai în acest fel. Însă, restricționează-ți cheltuielile și bucură-te de ceea ce ai.

Fecioară

Privește la felul în care se desfășoara relațiile cu ceilalți. Posibil să descoperi neplăceri, scopuri ascunse sau să-ți dai seamă că de fapt ai nevoie de alți oameni alături de care să-ți duci la bun sfârșit planurile de viață. Totuși, deocamdată adună informații, stai de vorba cu tine însuți și abia apoi decide în consecință. Vorbește puțin, selectează acțiunile comune cu ceilalți și rezervă-ți momente de solitudine.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 18 iunie - FECIOARĂ: Descoperi neplăceri, scopuri ascunse sau realizezi că ai nevoie de alți oameni alături de tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x