HOROSCOP 2 februarie - RAC: Dispute profesionale cu oameni de rang înalt!

Publicat pe 02.02.2017 la 08:34 Actualizat pe 02.02.2017 la 08:46

Specialistii au realizat principalele previziuni pentru 2 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 2 februarie. Află cum îți va merge din materialul următor!

Berbec
Ar fi bine să-ți iei astăzi zi liberă și să te detașezi de tumultul cotidian, ce pare că te copleșește de câteva zile. Energia astrala este foarte puternică și te poate destabiliza, riscând că prin manifestările tale explozive să strici situații și relații bune. Este adevărat că ai dreptate în anumite momente, cu anumite aspecte, dar ceilalți nu pot ține pasul cu ține. Fii înțelegător, liniștește-te și ai încredere că totul se va rezolvă până la urmă.

Taur

Foarte vulnerabilă este sănătatea și de asemenea relațiile profesionale sunt destul de provocatoare. Fii cât mai discret în peisajul cotidian, detașează-te de conflicte și dozează-ți eforturile. Fluctuațiile energetice ale zilei sunt greu de suportat, însă cu puțin efort și bunăvoință vei putea depăși totul cu bine. Ai nevoie de odihnă, de planuri noi de acțiune și poate chiar de un alt loc de muncă. Relațiile cu cei dragi și de încredere ar trebui cultivate constant.

Gemeni
Surprize deosebite din partea prietenilor și a persoanelor care-ți susțin demersurile profesionale sau planurile personale. Totuși sunt șanse să se strice unele relații, pentru că toată lumea vrea să fie ascultată, să i se respecte sfaturile, iar tu faci numai cu vrei tu și pe deasupra mai și spui cum răstălmăcești lucrurile. Dovedește răbdare și tolerantă față de ceilalți și ascultă-i măcar pe alocuri. Unii chiar îți vor binele și ar trebui să-i iei în seamă.

Rac
Dispute profesionale cu oameni de rang înalt! Tumultul din segmentul socio-profesional atinge astăzi un vârf periculos, de aceea fii prudent și evită să iei totul prea personal sau să te implici în polemici sterile. Îți este dificil să suporți ifosele unor șefi sau ale colegilor de muncă, dar tocmai aici este provocarea momentului. Ești suficient de capabil să întorci lucrurile în favoarea ta prin tact, diplomație, vorbe alese și gesturi potrivite.

Leu
Mentalul îți este luminat de idei deosebite, astfel că ar fi bine să le notezi, să le dezbați cu cineva de încredere și să le iei în serios. Creionarea planurilor de călătorie sau de studii va avea succes, dacă acum te mobilizezi și lucrezi la ele. Se recomanda prudența dacă astăzi este nevoie să călătorești, să susții examne, probe sau interviuri. Conflictele de idei sunt puternice și foarte ușor pot denatura o situație bună. Relaxează-te cu un film bun.

Fecioară
Chestiuni financiare importante privitoare la obținerea unor venituri suplimentare din colaborări, moșteniri sau partaje. Ziua îți susține demersurile financiare de anvergură, de aceea ar fi bine să-ți verifici bugetul disponibil și să trasezi planuri de investiții pe termen lung. Sunt posibile și cheltuieli cotidiene, plată unor facturi și servicii. Informațiile obținute astăzi, evenimentele din preajmă ta te vor duce cu gândul dincolo de aparențe.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 2 februarie - RAC: Dispute profesionale cu oameni de rang înalt!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x