HOROSCOP 20 februarie - RAC: Tensiuni în relațiile profesionale

Publicat pe 20.02.2017 la 08:36 Actualizat pe 20.02.2017 la 08:47

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 20 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 20 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Este o zi importantă, pentru că vei obține concluzii deosebite în ceea ce privește desfășurarea relațiilor profesionale. Mentalul este tensionat, astfel că ar fi bine să evitit discuțiile și deciziile majore. Relațiile cu străinătatea, cele cu persoanele oficiale se vor modifică de acum încolo, pentru că într-un anume fel îți vor înșela încrederea. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat îți va oferi sfaturi deosebite.

Taur

Capitolul financiar marchează astăzi un final de etapă. Poate fi vorba despre a-ți achita niște datorii, a rezolvă chestiuni financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii din segmentul profesional. Este un moment important pentru a medită pe marginea evenimentelor și relațiilor în care ești implicat. Dincolo de lumea fizică înconjurătoare există fațete de nebănuit cu ajutorul celor cinci simțuri. Ferește-te de investiții și ascultă sfaturile celor dragi!

Gemeni
Energia zilei îți oferă imbolduri de a operă ajustările necesare în relațiile parteneriale. Se pare că vei luă hotărâri ferme atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile profesionale. Poți avea senzația că ți se ridica un văl de pe ochi și percepi totul prin alte simțuri decât cele obișnuite lumii fizice. Totuși, deocamdată adună informații, observă atent cum acționează ceilalți și ceea ce spun. Spre seară, în câteva momente de liniște vei obține concluzii deosebite.

Rac
Ar fi minunat să-ți iei astăzi liber și să te ocupi doar de activități ușoare, plăcute sufletului tău. Este posibil să te simți obosit, ba chiar să te necăjească unele afecțiuni vechi. Pe cât posibil, oblojește-te singur și evită consultațiile și analizele medicale. În sferă muncii este agitație, fiind nevoie să lucrezi mai mult singur. Există tensiuni în relațiile profesionale, dar depinde numai de ține să le dizolvi în totalitate.

Leu
Pentru că ești focalizat mai mult pe relațiile cu ceilalți și pe activiatile socio-profesionale, astăzi s-ar putea să primești reproșuri din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acordă atenție sporită relațiilor sentimentale, deoarece se pot încinge mult spiritele în plan amoros. Există și variantă să se finalizeze o relație de iubire veche sau, dacă este fundamentată pe baze solide, își va modifică termenii de desfășurare. Evită să te bazezi pe prieteni sau pe aceia care îți promit ajutor profesional!

Fecioară
Eforturile îți sunt atrase atât de segmentul profesional, cât și de cel familial. Sunt șanse deosebite de a finaliza dispute familiale, de a face demersurile necesare îmbunătățirii condițiilor din spațiul de locuit sau chiar de a achiziționa o casă, un teren sau alte obiecte necesare casei. Pe de altă parte, oprește-te din iureșul cotidian și apropie-te mai mult de membrii familiei. Ai nevoie de prezența și sfaturile lor. Te vor aprecia pentru tot ce faci pentru ei.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 20 februarie - RAC: Tensiuni în relațiile profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x