HOROSCOP 20 martie - Vești bune pentru nativii GEMENI! Ți se deschid noi variante de câștig

Publicat pe 19.03.2017 la 21:10 Actualizat pe 19.03.2017 la 21:15

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 20 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Astrele îți încurajează relațiile cu șefii sau cu persoanele care te pot sprijini în diverse proiecte personale și profesionale. Forfotă de la serviciu te poate obosi mult, de aceea fii purdent și selectează prioritățile. Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, așa încât este bine să nu te bazezi pe ajutorul lor. După-amiază este favorabilă dialogului cu membrii familiei.

Taur
Dorință de comunicare este mare. Astfel ai șanse să vorbești cu multe persoane, dar persoane importante, de la care poți învață subiecte interesante. Pe de altă parte îți sunt susținute planurile de călătorii sau de instruire, necesare în domeniul profesional în care activezi. Ferește-te de a oferi sfaturi sau de a povești prea multe detalii personale despre ține.

Gemeni
Este o zi bună pentru a verifică bugetul de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești ceva bani dintr-o colaborare, dar și partenerul de viață sau colaboratorii te vor susține material. Dacă vei privi dincolo de aparențele cotidiene vei constată că încet, dar sigur, ți se deschide alte variante de câștig de la și prin alții. Totul este să ai răbdare și să cheltuiești strictul necesar.

Rac
Relațiile parteneriale sunt accentuate, datorită banilor și bunurilor pe care le folosești și administrezi împreună cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Pe de o parte s-ar putea să primești tu susținere materială de la aceste persoane. Însă, pe de altă parte, tu la rândul tău vei fi nevoit, fie să plătești restanțe, fie pur și simplu să ajuți pe cineva drag aflat la nevoie.

Leu

Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar este nevoie să fii prudent și să-ți selectezi prioritățile. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales pe segmentele sistemului articular. Remediile naturiste, odihnă, detașarea de neplăcerile cotidiene sunt cele mai indicate. Ferește-te de consultații și analize medicale, deoarece sunt momente pasagere.

Fecioară
Relațiile sentimentale îți pot da bătăi de cap, pentru că ești foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijându-ți astfel îndatoririle față de persoană iubită sau față de copii. Este bine să lași deoparte alte activități și să te implici mai mult în capitolul amoros. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te împarți echitabil și în plan personal și plan profesional.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 20 martie - Vești bune pentru nativii GEMENI! Ți se deschid noi variante de câștig

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x