HOROSCOP 21 februarie - GEMENI: Surprize și răsturnări de situație în relații

Publicat pe 21.02.2017 la 08:34 Actualizat pe 21.02.2017 la 08:40

Specialistii au realizat horoscopul pentru 21 februarie.

Specialiștii au realizat horoscopul pentru 21 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Dacă ai tot amânat să iei taurul de coarne în ce privește unele măsuri radicale în carieră sau în contextul afacerii personale, acum e momentul. Ai susținere astrala pe zonă de putere și autoritate și poți fi atât de intransigent și riguros pe cât o cere momentul, astfel încât să schimbi ceva în profunzime și să definești mai clar traiectoria ta socio-profesională. Ai încredere în intuiția ta și acționează dincolo de orgoliu.

Taur
Luna în Capricorn te impulsionează să te gândești serios la viitorul tău și să evaluezi posibilitățile pe care le vezi la acest moment, atât în ce privește evoluția personală cât și în ce privește unele proiecte în comun cu alții. E o zi bună pentru a realiză obiective dificile și pentru a obține ceva ce ai așteptat multă vreme, fie și numai niște răspunsuri sau înțelegeri ale unor întrebări existențiale. În mod cert, experiențele și alegerile de astăzi pot însemna un mare pas înainte.

Gemeni
Nu te aștepta că prietenii să-ți săra în ajutor sau să-și țină promisiunile. Cu cât ai mai puține așteptări, cu atât mai puține dezamăgiri, având în vedere contextul astral care predispune la surprize și răsturnări de situație în relații. Pe de altă parte, concentrează-te pe ceea ce ai nevoie că resurse în acest moment și mobilizează-le, adu-le la ține, chiar dacă pentru asta e nevoie să renunți la mândrie și să ceri sprijinul sau chiar să ceri o favoare. Așteaptă-te să vezi, astăzi, lucruri care ți-au scăpat, sau să devoalezi informații ce ți-au fost ascunse.

Rac
E destul de încețoșată linia orizontului, în aceste zile, și ai sentimentul că singurul lucru pe care îl poți face este să aștepți. Detașarea e cea mai înțeleaptă atitudine acum, mai ales că urmează să ți se reveleze niște răspunsuri și adevăruri nebănuite. În altă ordine de idei, ziua de astăzi are un potențial major de consolidare a unui parteneriat și de clarificare a unei traiectorii în această privință, cu condiția să fii dispus să recunoști și umbrele celor cu care interacționezi, ba chiar să triezi riguros direcțiile și oamenii spre care îți îndrepți atenția.

Leu
Luna în Capricorn te orientează către muncă, organizare, rigurozitate și disciplină. E o zi excelentă pentru a-ți pune ordine în agendă și pentru a aprofundă unele activități care-ți pot aduce atât satisfacții de tip recunoaștere și apreciere, cât și venituri financiare mai mari. Sănătatea ar trebui să fie, de asemenea, prioritara, unele semnale din partea organismului făcându-și simțită prezebta, la nivel de oase și articulații. Poate o mai mare atenție la dietă și un aport suplimentar de apa și minerale ar fi de folos.

Fecioară
O zi interesantă, în care puterea interioară și creativitatea pot fi folosite cu rezultate uimitoare. Chiar dacă ai sentimentul că vei pierde ceva, dacă faci exact ce vrei și îți vei urmă intuiția, adevărul este că în esența nu pierzi nimic valoros și util. Astăzi, lasă la o parte frică și inhibițiile, e păcat să nu folosești potențialul de creștere, creație și clarificare al acestei zile. În relația amoroasă sau cu copiii, prin tranșarea unor subiecte idelung evitate, se poate ajunge la o conexiune mai profundă și la mai multă coerentă în deciziile comune.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 21 februarie - GEMENI: Surprize și răsturnări de situație în relații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x