Previziuni 22-28 mai. AVERTISMENTUL specialistului pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 23.05.2017 la 11:20 Actualizat pe 23.05.2017 la 11:26

Principalele recomandari pentru aceasta saptamana!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele recomandări și sfaturi pentru săptămâna cuprinsă între 22 și 28 mai. Află din materialul următor care sunt punctele tale forte, în această perioadă, și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
Presiunea și oboseală simțite în ultima perioadă își au originea în multiplele tale încercări de a face față cu brio tuturor așteptărilor și solicitărilor. În interiorul tău zace multă energie care îți poate influența comportamentul. Lucruri de care nu mai ai nevoie sau lucruri pe care ai dori să le faci, dar nu poți, din diferite motive, stau ascunse în întuneric și e posibil să izbucnească. Este esențial să găsești calea potrivită prin care poți scăpa de tensiunile care se acumulează în această perioadă.

Taur
Deși poate părea că asumarea multor responsabilități, impuse de cei din jur, îți poate aduce aprecierea și recunoștință lor, de cele mai multe ori nu e așa. La finalul zilei te poți simți mai degrabă obosit, epuizat și nemulțumit de rezultate. Cum ar fi dacă ai renunța la toate așteptările celorlalți? Cum ar fi dacă ai renunța la toate minciunile în care ai crezut până acum? În clipa în care dispare minciună, adevărul ți se va revela în întreagă să frumusețe și strălucire. Într-un moment infim și liniștit de renunțare magia apare.

Gemeni
Cum ar fi dacă te-ai privi în față, cu sinceritate, pentru a vedea de ce ești atașat și care sunt acele lucruri pe care le consideri atât de importante încât ai ridicat ziduri pentru a le proteja? Indiferent care sunt valorile de care te cramponezi, amintește-ți că nu le poți lua cu tine. Sunt scopurile și dorințele tale perfect aliniate cu Planul Divin pentru viața ta? Atunci când acestea sunt aliniate, toate informațiile vin la tine pentru a te ajuta în a avea succesul dorit.

Rac
Tema acestor zile este pentru tine luciditatea. Ea îți aduce detașarea necesară pentru a găsi cele mai bune soluții, cu ușurință și claritate. Bucură-te de această conștientizare a ceea ce ești și fă alegerile potrivite. Acordă o mare atenție colaborărilor pe care le ai, în această perioadă, căci e posibil să intri într-o situație care te poate depăși. Angajamentele parteneriale sunt de asemenea surse care te pot distrage de la adevăratul tău scop. Cum ar fi dacă ai asculta de intuiția ta? Doar fii atent!

Leu
A fi maestru înseamnă să fii propriul tău stăpân. Un maestru nu are scopuri personale și nici nu își dorește să schimbe ceva din ceea ce există. Dacă ai în jurul tău un asemenea om, ești cu adevărat binecuvântat, iar dacă încă nu l-ai găsit, continuă să-l cauți. Fiecare maestru te poate învață lucruri minunate, care te pot inspiră să atingi această stare. Acordă o mai mare atenție felului în care tratezi oamenii și mai ales cum îi percepi pe cei care păr altfel. Dacă alegi să-i vezi pe ceilalți că având succes și abundență, aceste lucruri vor fi prezente și în viață ta.

Fecioară
Te simți că un adevărat învingător, sărbătorește, bucură-te de acest moment și pregătește-te să mergi mai departe. Ce altceva mai bun de atât e posibil? Deschide ușă posibilităților infinite și lasă-te dus spre următorul moment de glorie. Renunță la a te auto-sabota, căci astfel te îndepărtezi de la drumul tău. Deși e posibil să crezi că faci tot ce poți pentru a manifestă realitatea ta, gândurile precum: nu pot face asta, nu merit, am să greșesc, te țin prins că într-o închisoare. Vestea bună e că ai cheia care te eliberează.

Citește aici continuarea!

În articolul

Previziuni 22-28 mai. AVERTISMENTUL specialistului pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x