HOROSCOP 23 mai - RAC: Apar noutăți în segmentul profesional!

Publicat pe 23.05.2017 la 00:42 Actualizat pe 23.05.2017 la 00:46

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 23 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Ai șanse minunate de a schimba ceva în personalitatea ta și în felul tău de a te raporta la ceilalți. Energia vitală de care dispui astăzi este mare și orientată în sens constructiv, pe de o parte te ajută pe tine, iar pe de alta poți deveni un model demn de urmat de către cei apropiați. O discuție cu cineva erudit, cu un psiholog sau cu un specialist în dezvoltare personală este de bun augur.

Taur
Suprizele de astăzi ar trebui notate într-un jurnal, mai ales cele care vin din zona profesională. Și sănătatea este vulnerabilă, de aceea este bine să te îngrijești și să eviți eforturile și stresul. Este posibil ca datorită bugetului comun cu alții, colegi, șefi, partener de viață, rude să fii nevoit să cheltuiești sume mari de bani pe daune, facturi restante sau pe mofturi și nevoi personale.

Gemeni
Interesantă zi la capitolul prieteni și suținători din segmentul socio-profesional. Dialogurile cu aceste persoane și propunerile lor te pot lua prin surprindere, dar cumva persoana iubită sau copiii te vor împiedica să crezi sau să accepți ce ți se spune sau propune. Disonanțele pornesc fie de la proiecte, acțiuni profesionale comune, fie de la idealuri și mentalități diferite.

Rac
Apar noutăți în segmentul profesional. Poate fi vorba despre responsabilități noi, despre recunoașterea meritelor tale din câmpul muncii, dar există și varianta ca un șef să-ți aducă reproșuri și chiar să-ți șifoneze imaginea publică. Nu răspunde la provocări și amintește-ți că traversăm o perioadă în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate. Prudență și răbdare!

Leu
Este posibil să revii asupra unor decizii, hotărâri sau înțelegeri pe care le-ai parafat undeva, cândva fie cu tine însuți, fie cu alții. Schimbarea aceasta bruscă de mentalitate se datorează unor dialoguri purtate cu persoane deosebite sau datorită unor lecturi recente, care îți deschid orizontul cunoașterii prin exemple simple de viață. Fii prudent vizavi de relațiile cu cei dragi!

Fecioara
Revin în atenție cheltuielile comune cu alții, dar și nemulțumirile privitoare la veniturile pe care le obții de la serviciu. Facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii trebuie achitate în regim de urgență. Ocupă-te pe rând, cu atenție de orice cheltuială și ai încredere că te vei descurca cu toate. Depistează unde greșești de ajungi, din când în când, în situații financiare limită.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 23 mai - RAC: Apar noutăți în segmentul profesional!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x