HOROSCOP 23 martie - BERBEC: Tensiuni majore în relațiile cu ceilalți

Publicat pe 23.03.2017 la 08:19 Actualizat pe 23.03.2017 la 08:34

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 23 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Este momentul să te gândești la proiectele sau acțiunile comune cu prietenii. Răsturnările de situație pot apărea fie de la banii implicați, fie de la valorile morale diferite. În orice situație observă atent desfășurarea lucrurilor și nu interveni prea mult. Există tensiuni majore în relațiile cu ceilalți, astfel că este dificil să te apropii atât de persoană iubită, cât și de prieteni. Ia ce-ți este de folos din orice relație și apropie-te de oameni noi.

Taur
Vei acționă mult în segmentul socio-profesional. Se conturează întâlniri și discuții cu oameni de rang oficial înalt. Posibil să fii nevoit să explici diverse chestiuni profesionale sau să propui soluții noi pentru a dezvoltă activitatea de la locul de muncă. Bine ar fi să vorbești strictul necesar, deoarece sunt șanse puține să obții vreo mărire, vreo apreciere sau măcar ceva plată materială. Spre seară îți vei găsi liniștea acasă, printre membrii familiei.

Gemeni

Îți vei da seamă că unele concepții sau filozofii de viață susținute și abordate de ține până acum sunt perimate și necesită îmbunătățiri. La prima vedere poți crede că alții sunt de vina pentru neplăcerile din viață ta, însă asta este variantă simplă și profitabilă pe termen scurt. Pe termen lungă însă ar fi bine să-ți revizuiești mentalul și să îmbrățișezi și alte teorii sau moduri de viață. Poate interveni și planificarea unei călătorii sau a unui program de instruire.

Rac

O zi în care surprizele pot apărea dinspre segmentul financiar. Poate fi vorba de un câștig substanțial de la și prin alții. Astfel te-ai putea gândi să investești, să împrumuți pe cineva apropiat sau pur și simplu să cheltuiești, la întâmplare. Sunt posibile neînțelegeri cu persoanele din anturajul profesional tocmai de la faptul că tu câștigi mai mult, iar ei înțeleg prea puțin de ce. Evită discuțiile contradictorii și ocupă-te numai de treburile tale!

Leu

Relațiile parteneriale îți pot oferi surprize greu de anticipat. Mai ales cele din segmentul profesional se pot destrăma sau vor continuă de acum încolo în alți termeni și în alte condiții. Fii prudent, deoarece tendința de a face lucrurile numai cum vrei tu sau de a nu-i ascultă pe ceilalți este dăunătoare pe termen lung. Evită discuțiile aprinse cu șefii sau colegii de lucru! Privește de pe margine evenimentele zilei și spre seară formulează concluzii.

Fecioară
Ești pus pe fapte mari astăzi și vrei să rezolvi toate treburile restanțe fie de la serviciu, fie de acasă. Ocupă-te numai de priorități și pentru acestea roagă pe cineva de încredere să te ajute. Sănătatea este vulnerabilă, în special pe sisitemul cardiovascular. Pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că erorile pot fi frecvențe și greu de remediat. Odihnă, o dietă potrivită, o plimbare pe malul unei ape te ajută mult și bine.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 23 martie - BERBEC: Tensiuni majore în relațiile cu ceilalți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x