HOROSCOP 24 mai - Vești bune pentru nativii LEU!

Publicat pe 24.05.2017 la 06:19 Actualizat pe 24.05.2017 la 06:26

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 24 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Luna se află în continuare în Taur, activând zonă banilor și posesiunilor materiale, semn că și astăzi e necesar să te concentrezi asupra beneficiilor pe care le-ai putea aduce în viață ta, prin valorizarea aptitudinilor și calităților. Așadar, ai încredere în ține, în ce poți și știi să faci. E important să știi să "te vinzi", să-ți evaluezi corect muncă.

Taur
Chiar dacă în această perioadă poți avea parte de unele dezamăgiri de la prieteni, tot din cercul de prieteni pot veni și idei ingenioase, că sursă de inspirație pentru proiecte viitoare aducătoare de beneficii. Luna se află și astăzi în zodia ta, invitându-te să fii mai atent la nevoile tale, la interesele personale, precum și la modalitățile prin care te poți exprimă cel mai bine. O zi bună și pentru a te preocupa de imagine.

Gemeni

E clar că te afli într-o perioadă de profundă introspecție, care, chiar dacă nu se pliază pe firea ta, îți poate aduce multe răspunsuri importante. De aceea, ar fi bine să-ți creezi o zi liniștită, cu cât mai puțin agitație, că să poți medită în tihnă. Totul este să ai răbdare, chiar dacă mai apăr și evenimente neașteptate. Ia tot ce se întâmplă că pe o consecință a gândurilor și acțiunilor tale trecute.

Rac
Și astăzi relațiile sociale, comunicarea, schimbul de informații, sunt foarte importante. Este o zi care aduce clarificări, multe conversații și conexiuni. De altfel, recomandarea mea este să rămâi în strânsă legătură cu prietenii sau cu acei oameni pe care urmărești să-i cointeresezi în planurile și aspirațiile tale. Poți fi o sursă de inspirație valoroasă, așa că nu e momentul să taci. Beneficiile materiale țin, în continuare, de capacitatea de a te promova.

Leu
O zi numai bună pentru a reorganiza un proiect, a face renegocieri, a reluă o discuție cu un șef sau un colaborator, a găsi mijloace eficiente pentru a pune în aplicare o idee de afacere. S-ar putea că variantă de desfășurare pe care o alegi astăzi, în privință unui proiect mai vechi, să aibă un plus de originalitate și să fie mai avantajoasă, din punct de vedere material, dar și din punct de vedere al satisfacțiilor profesionale.

Fecioară

Luna plasată în continuare în Taur, în zonă călătoriilor îndepărtate, a evoluției, studiilor și idealurilor, vorbește despre necesitatea de a reevalua unele proiecte, de a schimbă data unei călătorii sau de a începe niște demersuri în sensul evoluției și dezvoltării personale. Este o zi în care poți primi vești bune, iar în funcție de acestea, poți face niște schimbări.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 24 mai - Vești bune pentru nativii LEU!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x